FAQ

Patio markiisit

Täydellinen ratkaisu varjon luomiseen terassille. taakka rakenne ja kestävät materiaalit suojaavat auringolta ja vanltä sateelta. Helppo, käytä automaattisella tulevan- ja sisäänvetomekanismilla, ei mukautuvan käytön avain arkkitehtonisiin tyyleihin.

Veranta markiisit

Suunniteltu erityisesti käytettäväksi verannoilla ja katetuilla patioilla. Niille on ominaista kestävyys ja säänkestävyys. ennen muotoilua mahdollistaa ulkotilan täydennyskäytön luoden sopivan varjon ja suojan sateelta.

Parvekemarkiisit

Täydellinen huoneistoihin, joissa on parveke. Ne tarjoavat varjoa ja yksityisyyttä viemättä paljon tilaa. Ne on helppo asentaa ja käyttää, ja niiden värien ja kuvioiden avulla voit yhdistää mihin tahansa huoneeseen.

Sivumarkiisit

Ne tarjoavat lisäsuojaa auringolta ja tuulelta terassilla tai parvekkeella. Ne sopivat hyvästi intiimin ulkotilan luomiseen. Helppokäyttöiset, ei nopeasti avata tai piilottaa, kun niitä ei tarvita.

Ikkunamarkiisit FAKRO

Usein ikkunaverhoiksi tuleeja ei asenneta suoraan ikkunoiden yläpuolelle ja suojaavat vatsatilaa liialliselta kuumenemiselta ja auringonvalolta. näyttää tyylikäs yhdistyy toimivuuteen, minkä tyylikkään ilmastointilaitteen laitetarve lämpiminä päivinä vähenee.

Ulkoiset sälekaihtimet

Ulkoverhot, jotka ovat paitsi käytännöllinen myös esteettinen elementti julkisivussa. Ne tarjoavat energiatehokkun auringonvalon hallinnan lämmöneristyksen, mikä lisää rakennuksen.

Rullakaihtimet

Ne tarjoavat suojauringolta, sateelta ja jopa melulta. Lisää yksityisyyttä ja turvallisuutta. Saatavana useissa tyyleissä ja väreissä, ne ovat helppokäyttöisiä ja ne voidaan varustaa automaattisilla ohjausjärjestelmillä.

Pergolat

Täydellinen puutarhan, katetun tilan luomiseen tai terassille. Pergolat eivät ole vainvia, vaan ne myös lisäävät eleganssia mihin tahansa ulkotilaan mahdollistamalla kiipeilykasvien kasvattamisen lisävarjoa ja koristelua varten.

Kattoverhot

Erityisesti kattoihin suunnitellut ne suojaavat auringolta ja eristävät lämpöä. Tämän väri- ja mallivalikoimaa harmonisen integroinnin mihin tahansa sisustukseen.