Puiset kaihtimet

Löydä täydellisen sisustuksen salaisuus: mittatilaustyönä valmistetut puiset kaihtimet, jotka tekevät kodistasi paratiisin! säleillä 25 mm, leveys 50 mm

Puiset kaihtimet 25 mm

Tervetuloa eleganssin ja mukavuuden maailmaan ainutlaatuisella 25 mm puisten kaihtimien kokoelmallamme. Mittojen mukaan ja yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöidyt puiset sisäkaihtimet ovat ylellisyyden ja toimivuuden ydin. Etsitpä sitten kotisi luonnetta parantavia kansia tai haluat lisätä yksityisyyttä menettämättä luonnonvaloa, meillä on täydellinen ratkaisu sinulle. Tilaa tänään ja koe Knall-verkkokaupan ainutlaatuinen laatu! Tarkista lisää:

Puiset kaihtimet 25 mm , Puiset kaihtimet 50 mm , Puiset kaihtimet

Puiset kaihtimet 50 mm

Avaa eleganssia, joka on integroitu tarkalla toimivuudella mittatilaustyönä valmistettujen 50 mm leveiden puisten kaihtimien avulla. Laadukkaista komponenteista valmistetut modernit puiset kaihtimet ovat teknisen tarkkuuden ja esteettisen harmonian huippu, joka takaa tehokkaan valon ja yksityisyyden hallinnan.

Puiset kaihtimet...

Klassisista olohuoneen järjestelyistä toimiston toiminnallisiin ratkaisuihin koulun ainutlaatuisiin malleihin - puiset kaihtimet ovat täydellinen valinta mihin tahansa sisustukseen. Etsitkö tyylikästä ja käytännöllistä huoneratkaisua? Puiset kaihtimet tarjoavat mukavuutta ja yksityisyyttä säilyttäen samalla korkean esteettisen tason. Aiotko päivittää ruokasali ilmeen? Tarjoamme laajan valikoiman värejä ja viimeistelyjä, jotka tuovat sisustukseen lämpöä ja eleganssia.

Puiset kaihtimet

Puisten kaihtimien ominaisuudet

Laajan värivalikoiman ansiosta ne hallitsevat muodikkaimpia sisustustyylejä - Scandinavian, Scandi Boho tai New Nordic. Mittatilaustyönä tehdyt puiset kaihtimet ovat ainutlaatuinen elementti, joka luo sisustuksen luonnetta, ja ne eroavat puuverhoista useilla adjektiiveilla: laatu, väri, palvelu ja tehokas lämmöneristys. Tällä hetkellä isoja ikkunoita suunnitellaan sekä omakoti- että kaupunkiasuntoihin, joten ne on seulottava huolellisesti, usein vain mittojen mukaan tehty kaihdinratkaisut sopivat ja ovat mahdollisia asentaa ja huoltaa. Ikkunatilan tulee paitsi harmonioida koko huoneen värien kanssa, myös korostaa ja täydentää erittäin taitavasti sen nykyaikaista tyyliä.

mittatilaustyönä tehdyt puiset kaihtimet

Puisten kaihtimien ominaisuudet

Tyylikkään ulkonäön ja käytännöllisyyden lisäksi hyvälaatuiset mittojen mukaan valmistetut puiset sälekaihtimet suojaavat tehokkaasti myös sisätilaa auringonvalolta ja kuumuudelta.

Kaihdinmallistomme esteettiset toiminnot perustuvat valmistuksessa käytettyihin väreihin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Laadukasta puuta on saatavilla eri sävyissä ja maalattujen pintakäsittelyjen ansiosta sillä on laaja värivalikoima. Valitsemalla tämän tyyppiset kaihtimet voit valita joko vaaleamman värin, kuten valkoisen (hyvin usein valittu valkoisiin ikkunoihin) tai tummempiin sävyihin, tässä väripalettivalikoima ulottuu jopa mustaan.

Aito puumateriaali on hyvin universaalia ja sopii hyvin sisätiloihin, joissa on erilaisia väriaksentteja: valkoinen, beige, harmaa, mutta myös voimakkaampi, esim. vihreä, sininen, grafiitti tai musta. On kuitenkin syytä tarkistaa, mikä väripaletti on olemassa tietyissä puisten sälekaihtimien tuoteryhmissä (lamellityypit). Esteettisyys koskee myös työn laatua, työntekijämme erinomaisen palvelun ansiosta voit olla varma, että tummanpuiset sälekaihtimet edullisin hinnoin eivät aiheuta ongelmia ja ne on helppo huoltaa siivous mukaan lukien.

Suojaus auringonvalolta liittyy lamelleihin. Ikkunoiden säleverhojamme on kolme eri leveyttä: 25mm, 50mm tai 65mm. Kaikki leveydet toimivat samalla tavalla yksinkertaisella johtomekanismilla. Lamellit voidaan vetää kokonaan ylöspäin ja siten paljastaa lasin. Kun puiset rullakaihtimet on laskettu alas, valon tuloastetta ja sen tulokulmaa säädetään lamellien asentoa muuttamalla. Puisilla kaihtimilla on toinen tärkeä ominaisuus - materiaalista johtuen lamellit ovat paksumpia kuin tavallisissa pvc-verhoissa ja siksi peitettynä ne tarjoavat varjostuksen lisäksi viileämpiä lämpötiloja. Lamellien leveys vaikuttaa ikkunan kokoon, jossa kansi saattaa näkyä. Pienemmille lasituksille suositellaan 25 mm leveyttä, jotta suljin ei vaikuta liian raskaalta ja liian suurelta. Isommat lasit voidaan päällystää 50mm ja 65mm leveillä lamelleilla, jotka sopivat hienosti isojen lasien kanssa.

puiset kaihtimet vyötikkaat

Aidot ja tekopuiset kaihtimet ja niiden ulkonäkö

Puisen kaihtimen etuna on myös se, että se näyttää erittäin koristeellselta paitsi sisältä myös ulkopuolelta, koristaen siten talon julkisivun ulkonäköä. Uutena ovat 65mm leveät puiset kaihtimet. Leveämmät lamellit tarkoittavat sitä, että kun asetamme kaihtimet auki, lamellien väliin jää enemmän tilaa ja siten enemmän valoa pääsee sisätiloihin. Niiden etuna on epäilemättä kompaktimpi rakenne - taitettuna (ylös vedettynä) ne vievät vähemmän tilaa, koska lamellit ovat leveämpiä, joten niitä tarvitaan vähemmän. Pienempi tilavuus tarkoittaa, että puisia kaihtimia voidaan käyttää matalan ikkunan kamanteen kanssa, mikä oli usein mahdotonta pienemmillä lamellileveyksillä. Leveyden vaihtelu vaikuttaa kaihtimien painoon ja siten huoltotapaan ja kokoonpanoon. Kaihtimet 25mm leveillä lamelleilla voidaan asentaa seinään ja kattoon, mutta myös ikkunan karmiin. Sivusuoniohjaimien käytön ansiosta lasista ulos roikkuvien liuskojen ruma vaikutus estetään asennuksen aikana ikkunan karmiin. Leveämmillä lamelleilla (50mm ja 65mm) varustetut kaihtimet puolestaan suositellaan asennettavaksi seinään tai kattoon.

värilliset puiset kaihtimet

Lisäinformaatio

Kuinka mitata
Kun teet tilauksen verkkosivuillamme, ilmoita tilattujen puisten kaihtimien mitat. Voit tehdä tämän siirtymällä välilehdelle Mittaus. Siellä on tarkat ohjeet puisten kaihtimien oikeaan mittaamiseen ja virheen välttämiseen.

Kuinka asentaa
Voit koota sälekaihtimet uk itse - ohjeet löytyvät asennusohjeista. Tämän leveyden säleet on tarkoitettu ensisijaisesti suurempiin ikkunoihin; ne sopivat paremmin tilavampiin sisätiloihin. Tässä tapauksessa koko asia voi olla melko raskas, koska niiden säleet ovat paksumpia kuin alumiiniverhot. Siksi suuremman tuotteen tapauksessa kannattaa harkita kokoonpanon tilaamista asiantuntijoille.


Ovatko puiset kaihtimet ekologisia?

Monet yritykset tarjoavat puuverhoja sertifiointia, kestävästä lähteestä, mikä tekee niistä ympäristöystävällisiä.

asentaa asentaa puiset kaihtimet itse?

Jos sinulla on perustee-se-itse-taidot, puisten kaihtimien asentamisen ei tarvitse olla ongelma. Monissa sarjoissa on vaiheittaiset ohjeet.

Mitä eroa on puisilla kaihtimilla ja muista materiaaleista valmistettujen kaihtimien välillä?

Puiset kaihtimet tarjoavat todellan, lämpimän ilmeen ja ovat käyttäviä kestävämpiä kuin synteettisiä vastineensa. Ne ovat kuitenkin yleensä kalliimpia olemassa korkean sovelluksen huoneisiin, joissa on korkea käyttöjärjestelmä.

Ovatko puiset kaihtimet energiatehokkaita?

Puulla on luontaisia erillisiä huomioitavia, jotka auttavat pitämään huoneen lämpönä, mutta yleensä erot energiatehokkuudessa kaikenlaisiin materiaaleihin erityisen ovat minimaaliset.

suuret ovat puisten kaihtimien edut ja haitat?

Edut ovat estetiikka, kestävyys ja luonnollinen luonne. Haittoja saa olla korkeammat kustannukset ja käytön rajoitukset korkean kosteuden olosuhteissa.

Kestävätkö puiset kaihtimet vaurioita?

Puu on kestävä materiaali, mutta se ei kestä voimakkaita iskuja tai naarmuja. Asianmukainen hoito ja huolellinen käyttö ovat avainasemassa niiden hyvässä kunnossa pitämisessä.

Mitä ohjausmekanismeja on saatavilla puuverhoille?

Ohjaus voi olla manuaalinen, jousien avulla tai automaattinen sähkömekanismin tai jopa integroitu kodin järjestelmiämiin.