Meistä

Sertifioitu verkkokauppa

SSL-sertifikaatti takaa asiakkaidemme tietoturvan. Tiedot on salattu erityisellä bittiavaimella, joka tarjoaa maksimaalisen suojan.

Ammattimainen neuvonta

Olemme pitkäaikainen ja kokenut ikkunakaihtimien myyjä, takaamme ammattitaitoisen palvelun ja neuvonnan tilauksen jokaisessa vaiheessa.

Tehokas valitus

Reklamaatiotapauksissa pyrimme aina saamaan asiasi sujumaan mahdollisimman sujuvasti ja päättymään onnistuneesti puolestasi.

Turvalliset maksut

Knall-myymälä käyttää turvallisimpia maksutapoja, yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Visa, Mastercard, Paypal.

Min. Takuu 2 vuotta

Myymälästämme ostetuilla tuotteilla on kahden vuoden takuu.

Useita maksutapoja, mukaan lukien postiennakko

Suoritamme tilaukset, jotka maksetaan toimituksen yhteydessä. Tämä maksutapa on käytettävissä tuotteille, joiden leveys on enintään 2400 mm (240 cm).

Laatutakuu

Yrityksemme on arvostettu ja arvostettu brändi ikkunatarviketeollisuudessa, tavoitteenamme on jatkuva kehittäminen ja tuotteidemme laadun ja asiakaspalvelun tason parantaminen. Lontoon Polish Business Networkin myöntämä "Recognition Certifcate" -sertifikaatti on osoitus korkeimpien standardiemme täyttämisestä.

Luotettava Myyjä

Olemme suurimpien tunnetuimpien valmistajien ikkunan rullakaihtimien, markisien, laskostettujen kaihtimien, katon rullakaihtimien ja ikkunatarvikkeiden suora jakelija. Työskentelemme vain parhaiden kanssa! Tarjoamamme kaihtimet täyttävät korkeimmat maailmanstandardit, niitä valmistetaan vain eurooppalaisissa tehtaissa.

20 vuotta markkinoilla

Olemme perheyritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus ikkunakaihtimien teollisuudesta. Takaamme tarkkuuden tiukan laadunvalvonnan ja laajan kokemuksemme avulla. Yhteistyömme tunnettujen tuotemerkkien, kuten FAKRO, VELUX ja SOMFY, kanssa takaamme asiakkaillemme korkeimman laadun.