Hyönteisverkot ikkunoihin

Ikkunoiden hyönteisverkot ovat yksinkertaisia rakentaa ja käyttää järjestelmiä, jotka tarjoavat tehokkaan suojan hyönteisiä vastaan.

Hyönteisverkot ikkunoihin

Hyttysverkot - Ominaisuudet

Hyttysverkot estävät hyönteisten pääsyn kotiin. Tämä on ongelma, jota kohtaamme suurimman osan vuodesta – alkukeväästä myöhään syksyyn. Markkinoilla on erilaisia hyönteismyrkkyjä, mutta useimmat ovat kemiallisia, eivätkä kaikki halua tai osaa käsitellä niitä. Sisätiloissa käytettynä ne voivat aiheuttaa allergisia reaktioita. Hyttysverkko auttaa estämään hyönteisten pääsyn sisälle, mikä eliminoi kemikaalien tarpeen. Hieno verkko on este jopa pienimmille hyönteisille.

Ikkuna- ja ovihyttysverkot ovat tapa nauttia kodin rauhasta hyönteisten aktiivisina vuodenaikoina; varsinkin jos koti/asunto on lähellä vesistöjä tai viheralueita tai jos se on loma-asunto. Hyönteiset eivät vain häiritse rauhaa ja lepoa, vaan voivat myös olla vaarallisia allergikoille (mehiläisille, ampiaisille) tai kantaa bakteereita, kun ne putoavat ruoan päälle (kärpäset). Siksi on parasta estää tehokkaasti ei-toivottujen hyönteisten pääsy kotiin. Lisäksi lämpiminä kuukausina, erityisesti iltaisin, kun ulkolämpötila laskee, ikkunat avataan usein; tämä tarjoaa mukavuutta kotona, raikastaa ilmaa ja parantaa ympäristön tuoksua. Keinotekoinen valo houkuttelee hyönteisiä, ja hyttysverhojen asentaminen estää niitä pääsemästä sisään.

Hyttysverkot eivät estä ikkunoiden ja parvekeovien käyttöä, jotka voidaan avata ja sulkea ilman ongelmia. Nykyään tämäntyyppiset näytöt on suunniteltu ja valmistettu siten, että ne eivät ainoastaan tarjoa tehokasta suojaa hyönteisiä vastaan, vaan myös näyttävät esteettisiltä. Materiaalien korkea laatu ja värivalikoima varmistavat, että hyttysverkot sulautuvat sisustukseen ja ulkojulkisivuun. Mittatilauskokoiset hyttysverkot

Hyttysverhojen tyypit ja asennus

Jotta hyttysverkko olisi tehokas, sen on oltava hyvälaatuinen ja räätälöidyn kokoinen. Oikean koon sovittaminen on välttämätöntä ikkunoiden erikokoisten, erileveysprofiilien ja ikkunakehysten paksuuden vuoksi. jopa 2 mm:n ero voi aiheuttaa rakon. Knall-kaupassa on erityinen osio (Mittaus), josta voit tarkistaa kuinka hyttysverkon ikkuna mitataan oikein.

Verhoja valmistetaan kahta tyyppiä: kehystetty hyttysverkko ja rullattava hyttysverkko. Kehystetty hyttysverkko kiinnitetään ikkunaan erityisellä kauluksella tai magneetilla (ikkunan runkoon ei vaadita muutoksia). Oven hyttysverkossa on käytettävä saranoita, joko kiinteitä tai itsestään sulkeutuvia – seula muodostaa tässä lisäsarjan ulospäin avautuvia ovia. Käärittävä hyttysverkko toimii kuin ikkunaverho; verkkoa pidennetään ja vedetään sisään ketjumekanismin avulla. Verkko on sijoitettu alumiinikasettiin, jossa on U-muotoinen sivuprofiili. Se asennetaan joko ikkunan syvennyksen ulkopuolelle tai sisään. Parvekeovien hyttysverkot voivat toimia myös "myrskyovina" – tiheä verkko, josta ne on valmistettu, estää voimakkaammat tuulenpuuskat.

Molemmissa malleissa suojaa hyönteisiä vastaan verkko, jossa on 1x1 mm reikiä. Verkko on valmistettu lasikuidusta, kevyt ja mahdollistaa erittäin ohuet langat; Lisäksi se on päällystetty PVC:llä, mikä tekee siitä poikkeuksellisen kestävän säätekijöitä, kuten auringonvaloa tai sadetta (täten hyttysverkko säilyttää esteettisyytensä erittäin pitkään) ja mekaanisia vaurioita. Nykyaikaiset hyttysverkot on varustettu esteettisellä ja kestävällä alumiiniprofiililla. Seinäkkeitä voidaan käyttää erityyppisissä ikkunoissa: PVC, puu ja alumiini.

Ikkunoiden ja ovien hyttysverkot valikoimassa ovat riittävän monipuolisia, jotta ne sopivat rakennuksen värimaailmaan. Voit valita sekä verkon että profiilin värin. Tämä ratkaisu tarkoittaa, että samalla kun säilytetään hyönteissuojan edut, ikkunoiden esteettisestä ulkonäöstä ei tarvitse tinkiä. hyttysverkot pystysuoraan ikkunaan

Mosquito Screen Systems

Knall-kaupasta saatavilla hyttysverkot:

  • Kehystetty hyttysverkko ikkunoihin. Yksi yksinkertaisimmista ja kätevimmistä ratkaisuista. Se kiinnitetään ikkunan karmiin metallilevyillä, jotka menevät tiivisteen päälle. Edut ovat erittäin helppo asennus/irrotus ja ei muutoksia runkoon. Suurin leveys 120 cm, maksimikorkeus 160 cm.
  • Hyttysverkko oviin. Voidaan asentaa parvekkeen oviin, lasioviin tai muihin. Korkean laadun takaavat lisäksi sisäkulmat, kiinteät saranat ja tyylikäs kahva. Se ei rajoita oven käyttöä millään tavalla. Suurin leveys 140 cm, maksimikorkeus 260 cm.
  • Roll-up MONUMO yksipuolinen hyttysverkko oviin. Vaakasuoraan asennettu hyttysverkko; ohjataan ylä- ja alaketjuilla. Seula on varustettu esteettisellä alumiinikasetilla (asetettu U:n muotoiseen sivuprofiiliin), jonka verkko on kiinteästi liitetty telaan. Valitut RAL-palettivärit ja puumaiset värit.
  • Roll-up MONUMO kaksipuolinen hyttysverkko oviin. Vaakasuora seula, jota ohjataan ylä- ja alaketjuilla. Verkko asetetaan alumiinista valmistettuun kasettiin (asetetaan U-muotoiseen sivuprofiiliin) ja liitetään pysyvästi telaan. Värit – valittu RAL-paletti ja puumaiset sävyt.