Ikkunamarkiisit FAKRO

Markiisit VMZ/VMB on suunniteltu pystysuuntaisiin puutöihin.

Markiisi tarjoaa optimaalisen suojan ylikuumenemiselta ja tarjoaa samalla näkymän ulos. Fakro markiisi heijastaa auringonsäteet ennen kuin ne saavuttavat lasin ja suojaa siten lämpöä kertymiseltä aurinkoisina päivinä, mikä helpottaa silmiä ja suojaa voimakkaasti heijastuneen valon haitallisilta vaikutuksilta, mikä on erityisen tärkeää tietokoneiden kanssa työskennellessä. Valitse markiisijärjestelmäsi:

Talon markiisit

Esteettisesti vaikuttavat ja toiminnallisesti ylivoimaiset taloteltat ovat korvaamaton lisä nykyaikaisissa ikkunankäsittelyratkaisuissa. Nämä korkealaatuisista materiaaleista valmistetut innovatiiviset päällysteet tarjoavat optimaalisen sekoituksen varjoa, yksityisyyttä ja energiatehokkuutta. Edistykselliset UV-kestävät pinnoitteet varmistavat värinkeston ja pitkäikäisyyden ja suojaavat kankaan lisäksi myös sisäkalusteita auringon aiheuttamalta kulumiselta. Moottoroidut vaihtoehdot, jotka on integroitu saumattomasti älykkään kodin järjestelmiin, lisäävät käyttömukavuutta mahdollistaen reaaliaikaiset säädöt mobiilisovellusten tai äänikomentojen avulla. Vankan suunnittelun ja huolellisen käsityötaidon tukemat markiisit eivät ole vain arkkitehtoninen koristelu, vaan strateginen investointi, joka rikastuttaa elämäntapaa ja lisää samalla kiinteistön arvoa. Tarkista lisää:

Talon markiisit

Ikkunamarkiisit FAKRO

Räätälöidyt VMZ-markiisit

VMZ markiisit on tarkoitettu pystysuoraan puusepäntöihin. Ne asennetaan ulos PVC:stä, alumiinista tai puusta valmistettuihin ikkunoihin ja oviin (terassi ja parveke). Markiisit suojaavat huoneen sisäosia liialliselta kuumenemiselta ja mahdollistavat valon tasaisen jakautumisen, mikä parantaa huoneessa oleskelevien viihtyisyyttä. Räätälöidyt ikkunamarkiisit

Ominaisuus:

  • Energiaa säästävä VM markiisiverho Vähentää ilmastointilaitteiden energiankulutusta ja vähentää näin CO2-päästöjä ympäristöön. Aurinkomarkiisi ei kuluta sähköä verkosta, se saa virtansa auringonvalolla ladatusta akusta
  • Luonnonvalon sisäänvirtaus Markiiseilla peitetyt ikkunat ulkoisten rullakaihtimien sijaan päästävät luonnonvaloa sisään . Markiisit päästävät läpi tarpeeksi valoa, jotta ne eivät käytä lisävaloa.
  • Näkyvyys ulos ja yksityisyyden varmistaminen Vedetyt markiisit tarjoavat näkyvyyttä ulos. Voimme vapaasti tarkkailla ympäristöä ja samalla tarjota yksityisyyden tunnetta suojaamalla sisätilaa ulkopuolisilta tarkkailijoilta.
  • Parantaa ergonomiaa Alasvedetty markiisi parantaa ergonomiaa työpaikoilla. Se mahdollistaa valon intensiteetin tasaisen jakautumisen, tarjoaa silmillemme visuaalista mukavuutta ja suojaa niitä heijastusten haitallisilta vaikutuksilta, erityisesti työskennellessäsi tietokoneen kanssa. Huoneissa, joissa on vedetty markiisiverho, silmät eivät väsy kuten huoneessa, jossa ei ole markiisi, jossa valon voimakkuuden jakautuminen on erittäin epätasaista.
  • Suojaus haitallista UV-säteilyä vastaan Markiisiverho vähentää haitallisen UV-säteilyn tunkeutumista huoneeseen. Kun markiisi vedetään alas, se auttaa suojaamaan sisätiloissa olevia esineitä ja materiaaleja haitalliselta UV-säteilyltä, joka aiheuttaa niiden värimuutoksia.
  • Suoja hyönteisiltä Pystyikkunassa oleva suljettu sähköinen markiisi täyttää huoneen lämpenemisen lisäksi tehtävän hyttysverkot . Kun ikkuna on auki, ulosvedettävä markiisi suojaa sisätilaa hyönteisiltä.

VMZ-markiisi on valmistettu kestävästä, säänkestävästä kankaasta, joka on valmistettu PVC:llä päällystetystä lasikuidusta. Kangas rullataan moottorilla varustetulla akselilla ja asetetaan alumiiniprofiileista valmistettuun kasettiin, joka on asennettu ikkunaan tai ulkovuoraussyvennykseen. Kankaan reunoihin on upotettu vetoketjuteippi, joka ylläpitää sopivaa kireyttä ohjaimien välillä ja estää kankaan putoamisen ohjaimista. Tällainen kankaan ja profiilin yhdistelmä lisää sen tuulenkestävyyttä ja estää hyönteisten pääsyn sisätiloihin. Tämä ratkaisu kestää tuulen nopeuden jopa 120 km/h ja sivutuulen jopa 220 km/h.

Markiisiprofiileja ja -kaihtimia on saatavana kolmessa värissä (valkoinen, harmaa ja ruskea). Pyynnöstä missä tahansa värissä RAL-paletista. Valittavana on 16 materiaalityyppiä: (6 10 %:n välyksellä, 2 1 %:n välyksellä ja 8 6 %:n välyksellä). FAKRO sähköiset markiisit

Lisäinformaatio

Kuinka mitata
Ikkunamarkiisin koon ilmoittaminen on välttämätöntä tilausta tehdessä. Jotta se voitaisiin tehdä kunnolla, olemme laatineet erityisen välilehden; kaikki tarvittavat vinkit ovat mittausvälilehdellä.

Kuinka valita väri
Ikkunamarkiisit asennetaan pystysuoraan ikkunaan, niiden ulkopuolelle. Siksi niiden väri tulee sovittaa julkisivun ja/tai ikkunakehysten väriin. Tämä varmistaa koko rakennuksen harmonisen ja esteettisen ulkonäön. Ulkokuorten tulee sulautua kauniisti yleistyyliin ilman esimerkiksi värien korostuksia.

Kuinka koota
Ikkunatelttojen kokoamisohjeet löytyvät Asennusohjeista. Ulkopuolisten suojusten tapauksessa watron asennus tulisi kuitenkin uskoa ammattilaisen tehtäväksi. Varsinkin kun tilaat suurempia tai suurempia markiisia.

Kuinka puhdistaa
Myös ikkunoiden telttojen puhdistus kannattaa uskoa ammattilaisten tehtäväksi, varsinkin kun ne peittävät usein ensimmäisen kerroksen ikkunat. Itsenäisessä puhdistuksessa käytetään yleensä korkeapainepesuria, joka poistaa lian perusteellisesti.