Parvekemarkiisit

ITALIA mittojen mukaan valmistetut parvekemarkiisit ovat tyylikkäitä ulkopuolisia aurinkovarjoja, jotka asennetaan ikkunoiden ja parvekeovien päälle.

Markiisi parvekkeelle

Parvekemarkiisi edustaa muodonkokoustoiminnon ruumiillistumaa ja tekee niistä yhdeksi ikkunaverhoiluluettelon halutuimmista tuotteista. Ensiluokkaisista, veden- ja UV-suojatuista kankaista valmistetut markiisit lupaavat sekä pitkäikäisyyttä että mukavuutta. Tarkista lisää:

Markiisi parvekkeelle

Parvekemarkiisit

Kattava opas parvekemarkiisiin: Ulkotilan parantaminen

Parvekkeen potentiaalin maksimoinnissa yksi tehokkaimmista tavoista tehdä se on asentaa korkealaatuinen markiisi. Laadukkaat sisäänvedettävät parvekemarkiisit eivät ainoastaan tarjoa varjoa ja suojaa sääolosuhteilta, vaan ne lisäävät myös tyyliä ja eleganssia ulkotilaan. Tässä kattavassa oppaassa tutkimme erilaisia saatavilla olevia markiisityyppejä, niiden etuja ja kuinka valita täydellinen parvekkeellesi.

Parvekkeellesi on valittavana useita markiisityyppejä, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuudet ja edut. Joitakin suosittuja vaihtoehtoja ovat:

  • Sisäänvedettävät markiisit: Näitä markiisia voidaan pidentää tai vetää sisään tarpeen mukaan, mikä tarjoaa joustavuutta varjostuksen ja peiton suhteen. Ne ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat nauttia sekä auringosta että varjosta parvekkeella.
  • Kiinteät markiisit: Kuten nimestä voi päätellä, nämä markiisit on kiinnitetty pysyvästi parvekkeellesi ja tarjoavat jatkuvaa varjoa ja suojaa. Ne ovat loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat pysyvämmän ratkaisun.
  • Vapaasti seisovat markiisit: Näitä markiisia ei ole kiinnitetty parvekkeellesi, vaan ne seisovat itsenäisinä. Niitä voidaan siirtää tarpeen mukaan, mikä tekee niistä monipuolisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat joustavuutta ulkotiloihinsa.

Mittatilaustyönä tehdyt parvekemarkiisit

Yhteenveto

Tässä artikkelissa keskustelimme erilaisista vaihtoehdoista ulkotilasi laajentamiseksi parvekkeen markiisien ulkopuolelle, mukaan lukien pergola-markiisit ja lasikatokset vaihtoehtoisina aurinkosuojajärjestelminä. Korostimme myös sääantureiden tärkeyttä nykyaikaisissa aurinkosuojajärjestelmissä, jotka voivat säätää varjostusjärjestelmää automaattisesti auringonvalon, tuulen ja sateen mukaan. Lisäksi tutkimme tuulensuojan tai yksityisyyden suojan käyttöä markiiseja täydentävänä ratkaisuna, joka tarjoaa parempaa yksityisyyttä ja suojaa sääolosuhteilta. Yhdistämällä erilaisia aurinkosuojajärjestelmiä ja yksityisyysratkaisuja voit luoda toiminnallisen ja kutsuvan ulkotilan, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.

Tyypit

Parvekemarkiisit Knall-myymälässä on tarjolla neljässä tuoteryhmässä:

  • Italia ilman kasettia. Markiisiverho on rakenteeltaan yksinkertainen, ei varustettu kasetilla, johon materiaali piilotetaan rullauksen jälkeen. Sisältää yleiskiinnikkeet seinä- ja kattoasennukseen (parveke ylhäällä). Mahdollisuus sähköiseen ohjaukseen - moottorit suojattu IP 44 kotelolla, mikä tarkoittaa suojaa koteloon eri suunnista tulevilta vesiroiskeilta (ajosade). Varustettu automaattisella tuuli- ja iskutunnistimilla.
  • Italia kasetissa. Yksinkertaisen rakenteen markiisi, joka on varustettu yleiskiinnikkeillä, jotka varmistavat helpon asennuksen seinään tai kattoon (parveke yllä). Sähköisesti ohjattava, jonka moottori on suojattu IP 44 sateenkestävällä kotelolla. Varustettu automaattisella tuuli- ja iskutunnistimilla.
  • Railing Italia. Tälle mallille on ominaista parvekkeen kaiteeseen kiinnitetyt varret; rakenne mahdollistaa sopivan kallistuskulman asettamisen. Sähkökäyttöä ei voi käyttää tässä.
  • BORA. BORA markiisi asennetaan pystysuoraan ikkunatasoon nähden. Varustettu jousikäytöllä, ilman mahdollisuutta käyttää sähkökäyttöä.

Parveketelttojen materiaali on päällystetty erikoiskyllästeellä, joka estää lian ja pölyn laskeutumisen kankaalle markiisin ollessa auki. Väripaletti sisältää sileitä materiaaleja ja peitetty markiiseille ominaisilla erivärisillä raidoilla. Näin tuote on helposti sovitettavissa rakennuksen luonteeseen ja julkisivun väriin. Markiisin päässä on koristeellinen röyhelö.

Lisäinformaatio

Kuinka mitata
Ennen parveketeltan tilaamista voit tehdä mittauksen itse, asiaa koskevat ohjeet löytyvät mittauslinkistä . Tilattu markiisi takaa koko parveketilan tehokkaan suojan.

Kuinka valita väri
Parveketelttojen värit ovat sileitä värejä tai raidoilla koristeltuja materiaaleja, jotka liittyvät selvästi Etelä-Euroopan kaupunkien parvekkeisiin. Kokonaisuus tulee sovittaa julkisivun väriin, jotta se luo sen kanssa esteettisen kokonaisuuden.

Kuinka koota
Parvekemarkiisin kokoaminen voidaan tehdä itsenäisesti. Ohjeet tähän löytyvät tästä asennusohjeesta. Jos joku ei kuitenkaan luota tällaisiin töihin, on parasta uskoa markiisin asennus asiantuntijoiden tehtäväksi.

Kuinka puhdistaa
Jotta parvekkeen markiisi säilyttää esteettisen ulkonäön, lika voidaan poistaa säännöllisesti harjalla pitkässä tikkussa. Voit myös purkaa kankaan ajoittain ja puhdistaa sen märkänä kostealla sienellä. Materiaali on avattava, jotta se kuivuu kokonaan.