Patio markiisit

Terassimarkiisimme tarjoavat erinomaisen suojan auringolta suurilla vaakasuorilla pinnoilla, kuten terasseilla, patioilla, parvekkeilla tai ulkoravintoloissa. Valitse markiisiverhojärjestelmäsi:

Puutarhan markiisit

Puutarhamarkiisit ovat hieno sekoitus muotoa ja toimivuutta, ja ne toimivat sekä esteettisenä lisänä että utilitaarisena lisänä ulkotilaasi. Ne on valmistettu tarkkuustekniikalla, ja niissä on käytetty korkealaatuisia, UV-kestäviä kankaita yhdistettynä kestäviin ruosteenkestävästä alumiinista valmistettuihin kehyksiin. Puutarhamarkiisit ovat kaunopuheinen osoitus modernin tekstiilitieteen ja rakennesuunnittelun hienostuneisuudesta. Innovatiivisia teknologioita, kuten teflonpinnoitteita, käytetään varmistamaan vettä hylkivä ja antimikrobiset ominaisuudet, mikä tekee puutarhamarkiisista visuaalisesti houkuttelevia, mutta myös erittäin kestäviä ja helppohoitoisia. Ikkunoiden päällysteiden alalla puutarhamarkiisit ilmentävät ulkona elämisen olemusta ja lisäävät puutarhakokemusta tarjoamalla optimaalisen varjon, lämpömukavuuden ja arkkitehtonisen hienouden.

Puutarhan markiisit

Patio markiisit

Patio markiisit

Puolikasetin etutelttojen käytön edut: Suojaus ylikuumenemiselta - sisätilat, puutarha, parveke ja terassi. Avattu markiisikangas luo varjostetun alueen. Siten myös talon sisustus pysyy varjostettuna paikan päällä; terassikatoksiemme ansiosta siinä on viileää ja mukavaa. Puutarhakatostamme on helppo käyttää myös kodin sisältä sähkökäytön ansiosta. Aurinkoisen katosteltan kokoonpano mahdollistaa mukavan nauttia kauniista kesäsäästä. Koska Knall-verkkokaupassa myytävät kaikki sään terassimarkiisit valmistetaan mittojen mukaan, esim. valitsemalla leveydeksi 3m, 4m, 5m tai 6m, ne voidaan asentaa ikkunoiden yläpuolelle, parvekkeiden päälle asunnossa tai terassien päälle. Mittojen mukaan valmistettuja puutarhamarkiiseja käytetään usein myös ravintoloissa tai kahviloissa tai puutarhakatoksena.

Mittojen mukaan valmistettu terassimarkiisi

Auringonvalo - varjon luominen ulkopuolelle ei tarkoita pimeää sisällä. Talo/asunto on miellyttävän hämärä ja viileä, mutta ilman keinovaloa, ja jos sinulla on pilvinen päivä, sisäänvedettävät patiomarkiisimme tekevät siitä kirkkaamman. Luonnonvalo parantaa toimintaamme, eikä sillä ole negatiivista vaikutusta näkökykyyn. Terässekoitusrunkoinen markiisi antaa sinun nauttia siitä aurinkoisina päivinä tuntematta epämiellyttävää lämpöä.

Rentoutuminen - lepo iltapäivällä ja viikonloppuna. Markiisimateriaali on loistava luomaan varjoa minne tahansa. Kirjan parissa tai ystävien kanssa vietetty iltapäivä on miellyttävin, jos varmistamme miellyttävän lämpötilan kuumana päivänä. Kevät ja kesä on aikaa, jolloin haluat viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona. Vallitseva lämpö kestää hyvin tehokkaasti ja nopeasti. Halpojen patiokatoksen markiisien ansiosta voit rentoutua miellyttävässä varjossa ilman esteitä. Ja korkealaatuisen rakenteen ansiosta terassikatokset uk ja talon tuuletusmarkiisi, materiaali on kireä ja tuulenpuuskut eivät häiritse sitä.

Markiisitarvikkeiden osalta asiakkaamme ostavat hyvin yleistä sähkömarkiisit, joissa on hätäveto. Tällainen markiisi voidaan vetää sisään manuaalisesti sähkökatkoksen sattuessa. Tätä varten tarvitsemme lisävarusteen, jota kutsutaan hätävetokammiksi. Sen ansiosta meidän ei tarvitse huolehtia markiisi kastumisesta, kun sähköä ei ole, ja voimme silti vierittää terassia.

Sisäänvedettävät markiisit

Estetiikka - terassikankaiden katokset kestävät haalistumista, joten ne eivät menetä terassikatoksen estetiikkaansa auringonvalon vaikutuksesta. Materiaalien värit ovat hyvin erilaisia; aina raidoissa. Kiinnityshihnojen mallit ovat hyvin erilaisia - pehmeämmistä liitoksista, kuten kerma ja beige, ilmeikkäämpiin, kuten punaisiin. Saatavilla on myös yhdistelmiä moderneista mustista, harmaista tai valkoisista kankaista. Kankaat ovat myös jossain määrin sateenkestäviä, varsinkin kun on kyse sadeteltoista, joissa on vedenpitävä materiaali. Sitä ei saa jättää avaamatta kovassa sateessa, mutta lempeä, lyhytaikainen sade ei vahingoita sitä. Materiaalin on oltava kuiva ennen rullaamista.

Kasettimarkiisi

Monet ihmiset kysyvät, mistä ostaa markiisi kotiin? Vastaus on yksinkertainen - Knall-verkkokauppa! Knall-verkkokaupan kautta ostetut terassimarkiisit valmistetaan asiakkaan määrittelemiin yksilöllisiin mittoihin, tilauksen hinta riippuu ilmoitetusta markiisimallin koosta ja tyypistä. Hinnasto ilmestyy sivun vasempaan reunaan tilauksen yhteydessä - patioteltan hinta riippuu tilattavan koosta ja mallista. Päättäneitä asiakkaita kehotamme ottamaan meihin yhteyttä sähköpostiosoitteeseemme, joka löytyy "Ota yhteyttä" -välilehdeltä, joka on aina verkkosivustomme yläosassa. Tuote-välilehdeltä löydät myös patiotelttojen hinnat.

leveä markiisi

Lisäinformaatio

Kuinka mitata
Valmistettavien terassimarkiisien mittaamista helpottava ohje löytyy mittausvälilehdeltä. Tällaisen mittauksen tekeminen omatoimisesti ei saa aiheuttaa vaikeuksia, ja sen etuna on terassille ihanteellisesti sopiva markiisi ja siksi se peittää sen erittäin hyvin.

Kuinka valita väri
Terassin markiisit muodostavat eräänlaisen katos terassin päälle. Niiden materiaali voi olla sileää tai koristeltu tyypillisillä koristeraidoilla. Valinta riippuu julkisivun väristä. Joskus se riippuu myös talon tyylistä. Nykyaikaisemmissa malleissa markiiseilla on yhtenäinen väri, joka harmonisoituu julkisivun kanssa. Toisaalta esimerkiksi kaupungin lähellä olevilla tontilla sijaitsevissa taloissa käytetään värikkäämpiä raidoilla koristeltuja markiisia.

Kuinka koota
Tuotteiden kokoamisohjeet löytyvät Asennusohjeet-välilehdeltä. Asennusta helpottaa tukipalkin käyttö. Isommissa markiisissa on kuitenkin parempi uskoa teltan kokoaminen ammattiyritykselle niiden painon vuoksi.