Pergolat

Katolla varustetut pergolat – terassille tai puutarhaan tarkoitetut huvimajat, valmistettu alumiinista

Pergolat

Terassi puutarha pergolat - ominaisuudet

Knall-verkkokaupan pergolien rakenne on valmistettu suulakepuristetuista alumiiniprofiileista ja teräselementeistä. Suulakepuristettu alumiini kestää erittäin hyvin sääolosuhteita (sade, auringonvalo) ja säilyttää näin esteettiset ominaisuutensa pitkään. Katto on sisäänvedettävä tai valmistettu liikkuvista teristä (sähköohjaus); asettamalla ne oikeaan asentoon, muuttamalla kaltevuuskulmaa, voit eristää pergolan alla olevan paikan. Lisäksi pergola on varustettu integroidulla viemäröintijärjestelmällä.

Pergolan edut ja muotoilu

Pergolan edut liittyvät ensisijaisesti siihen, että sen avulla voit luoda lisätilaa puutarhaan tai terassin yläpuolelle. Tämän ansiosta saat lisätilaa puutarhaan, jossa voit oleskella sekä kuumalla säällä että sateella. Jos takapihan terassilla ei ole kattoa, ihanteellinen ratkaisu on käyttää pergolaa. Sen ansiosta aivan talon viereen syntyy katettu paikka, jossa voit viettää aikaa ilman ongelmia, vaikka sää ulkona ei ole kovin suotuisa - sade, lämpö. Seinäpergola on myös erittäin hyvä ratkaisu ruokailutiloihin; sen avulla voit helposti ja nopeasti luoda viihtyisän kahvilan puutarhan.
Pergola katetulla terassilla

Toinen tuotevaihtoehto on vapaasti seisova pergola, joka voidaan sijoittaa mihin tahansa puutarhaan. Edut ovat samat - tilan saaminen, jossa voit oleskella ulkona epäsuotuisan sään aikana. Myös modulaarinen laajennusmahdollisuus, joten katon alla olevaa aluetta voidaan laajentaa.

Terassipergolien rakentaminen voi myös luoda upean puutarhakoristeen, jos sen ympärillä on kukkia, kiipeilykasveja tai jos siihen sijoitetaan lisävaloelementtejä. Puutarhakauppojen tarjonnasta löydät monia kasveja, joiden kasvamiseen ei kulu paljon aikaa, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan vihreän pergolakoristeen vaikutusta. Voit myös valita kasveja, jotka eivät vaadi erityistä hoitoa, eikä sinun tarvitse olla kokenut puutarhuri säilyttääksesi niiden esteettisyyden.
mittatilauskokoiset seinäpergolat

Pergolan ansiosta voimme hyödyntää paremmin talon ulkopuolisen alueen. Se luo myös katon suurille alueille (moduulien yhdistämismahdollisuuden ansiosta). Knall-myymälästä saatavilla olevat terassipergolat on pulverimaalattu mihin tahansa tilauksen yhteydessä ilmoitetusta RAL-paletista. Laajan paletin ansiosta koko rakenne ei pilaa kotipuutarhasi/kahvilasi ulkonäköä olemalla yhteensopimaton julkisivun kanssa, mutta se istuu helposti.

Sivukaihtimia voidaan käyttää lisävarusteena pergolassa. Lisäksi ne rajoittavat auringon virtausta katon alla ja varmistavat yksityisyyden. Lisäksi ne suojaavat kevyeltä sateelta. Pergola on suojattu sateelta myös kouruilla, jotka laskevat vettä ulompiin pylväisiin.

Knall-myymälässä on omat tuotanto- ja logistiikkatilat, joten se takaa mahdollisimman lyhyet toimitusajat. On kuitenkin huomattava, että rakenteen, erityisesti vapaasti seisovan rakenteen, kokoaminen voi vaatia alustan lisäkäsittelyä. Terassipergolat erottuvat esteettisyydestä ja vankasta ammattitaitosta; on korkein tuulenpitävyysluokka 3. Yksittäisten tuotteiden kuvauksissa on tietoa, onko pergola valmistettu tilauksen yhteydessä ilmoitettuun kokoon vai onko kyseessä tietyn kokoinen valmis tuote.

Terassipergolat eroavat mitoiltaan ja kattotyypeiltä. Kaikissa niissä on LED-valaistus

Lisäinformaatio

Kuinka mitata
Myymälässämme saatavilla olevat pergolat valmistetaan ilmoitetuissa mitoissa tai voit tilata ne kokoon (maksimi on ilmoitettu tuotekuvauksessa). Yksittäisten tuotteiden kuvauksista löydät tietoa kokojen valinnasta. Tarvittava koko tulee ilmoittaa tilauksen yhteydessä. Pergolat voidaan järjestää modulaarisesti ja siten laajentaa niiden valikoimaa.

Kuinka valita väri
Pergoleja valmistetaan kahta tyyppiä: seinälle asennettavia tai vapaasti seisovia. Pergolan terassin peittämiseen tarkoitetun pergolan väri tulee sovittaa talon julkisivun väriin. Tämän ansiosta se ei ole vain toiminnallinen, vaan myös luo esteettisen kokonaisuuden rakennukseen. Toisaalta vapaasti seisova pergola voi seisoa missä tahansa puutarhassa, ja tässäkin rakennuksen julkisivun väri voi olla avain värin valinnassa (esim. jos pergola sijoitetaan sen lähelle). Voit myös valita värin, joka harmonisoituu kasvien vihreyden kanssa, jotta pergola sulautuu kauniisti puutarhaan.

Kuinka asentaa
Pergolan asennusohjeet löytyvät Asennusohjeet-välilehdeltä. Asennus saattaa vaatia asianmukaista pinnan valmistelua. Siksi voit harkita ammattimaisen kokoonpanotiimin palkkaamista.

Kuinka puhdistaa
Pergolarakenteen puhdistamiseen on parasta käyttää painepesuria, joka poistaa lian perusteellisesti. Katto on rullattava ylös ennen puhdistusta. Katolta lika, esim. kuivat lehdet tai oksat, voidaan poistaa harjalla.