Pystyverhot

Classic ja Premium mittatilaustyönä valmistetut pystyverhot säleleveydellä 127mm ja 89mm:

Pystyverhot

Vertikaaliverhot - ominaisuudet

Etujensa ansiosta pystysuorat suojaavat tehokkaasti huoneita auringolta ja vaikuttavat positiivisesti niiden estetiikkaan.

Säleikisko asennetaan seinään tai kattoon, ja siihen kiinnitetään pystysuorat kangasnauhat. Hihnojen leveys on 89mm tai 127mm. Valinta riippuu ensisijaisesti huoneen koosta; tilavammissa leveämmät lamellit ovat parempia ja pienemmissä kapeammat. Hihnojen asentoa säätämällä säätelemme myös valon virtausta. Kumoamalla ne lisäämme valon määrää vuorokaudenajasta ja auringon voimakkuudesta riippuen. Ikkunat voidaan myös paljastaa kokonaan siirtämällä lamellit ikkunan toiselle puolelle. Laajan väripaletin ansiosta voit valita materiaalien vaaleita värejä toimistoihin, mikä mahdollistaa Daylightin käytön. Se on vaimea, mutta voit silti työskennellä mukavasti sisätiloissa; varsinkin kun otetaan huomioon suojattujen lasien ansiosta saavutettu miellyttävä lämpötila. Pystysuoraan ohjaukseen käytetään helmimekanismia, on myös mahdollista käyttää sähköistä ohjausta.

Lamellien materiaali on pehmeää, mutta se ei tarkoita, etteikö se olisi esteettisesti miellyttävä. Koko järjestelmä on suunniteltu niin, että lamellit sopivat täydellisesti toisiinsa ja sopivat yhteen esteettisesti. Pohjassa olevat hihnat on varustettu erikoispainoilla, niissä on myös ketjuliitin. Tämän ansiosta ne eivät työnty esiin ikkunan pinnasta ja asettuvat sen tasolle. Koska materiaali on pehmeää, se antaa ilman kiertää myös peitettynä. Kun hihnat ovat kallistettuina suorassa kulmassa lasiin nähden, ne sopivat myös siististi ja tasaisesti. Vaikka ikkunat ovat hieman auki ja tuulenpuuskut liikuttavat materiaalia, se pysyy alareunassa ketjulla yhdistettynä ja kiristettynä paikallaan. Huoneessa oleskelevien ihmisten toimesta (rikkinäiset vyöt).

Pystysuorien suurin etu on, että niitä käytetään paitsi ikkunoiden peittämiseen, myös väliseinien luomiseen tai valo- ja symbolisten ovien rooliin. Kisko voidaan asentaa mihin tahansa kattoon ja näin luoda suojaisen paikan huoneeseen - tämä vaihtoehto sopii erinomaisesti kosmetiikka-, lääketieteen tai esteettisen lääketieteen toimistoihin ja yleensä aina, kun on tarpeen erottaa erillinen osa ilman lisäseinien rakentamista. valmistettu esimerkiksi kartonkikipsistä.

Syylien valmistajat huolehtivat niiden valmistusmateriaalien korkeasta laadusta ja väripaletin laajentamisesta, myös teksturointimahdollisuudella. Tämän ansiosta kaihtimet on helppo sovittaa sisustukseen ja käyttää huoneen tarkoitukseen sopivaa materiaalia, jonka valon/varjon läpäisevyys vaihtelee. Lamellit ovat helppohoitoisia, esteettisyyden säilyttämiseksi riittää, että niistä poistetaan säännöllisesti pöly. Lisäksi voit valita sulkimen, jonka materiaali on varustettu hygieniatodistuksella (PZH) ja palamattomuustodistuksella (ITB). Pystysuoraan hitsatun mitan mukaan

Tyypit

Pystysuorien estetiikka ja toiminnallisuus tekevät niistä erittäin yleismaailmallisia, kun niitä tulee mukauttaa huoneiden ulkonäköön. Asennus on yksinkertaista ja nopeaa: kattokiinnikkeiden tai seinäkiinnikkeiden avulla. Kaihtimet voidaan ohjata manuaalisesti (ketjumekanismi) tai sähkökäyttöisellä.
Järjestelmät:
Classic - säleiden leveys 89mm ja 127mm. Järjestelmässä voimme valita manuaalisen (ketju ja naru) tai sähköisen ohjauksen. Se on varustettu yksinkertaisella alumiinikourulla valkoisella tai hopealla.

Järjestelmä tarjoaa laajan väripaletin materiaaleja eri valonläpäisytasoilla, sileillä tai koristeellisilla kuvioilla. Pystysuora ketjulla

Lisäinformaatio

Kuinka mitata
Ikkunan, jossa pystysuora tulee näkyä, mittaus tulee tehdä itse ja sopiva mitta tulee ilmoittaa tilauksen yhteydessä. Tarkat ohjeet pystysuorien mittaamiseen löytyvät mittausvälilehdeltä.

Kuinka valita väri
Päällisten väri valitaan aina sisustuksen tyylin ja halutun vaikutelman mukaan. Yhdessä tapauksessa avain voi olla värikorostus tai huomion kiinnittäminen koristekuvioon; toisessa on tärkeää luoda herkkä tausta koko huoneen tyylille. Saatavilla olevan väripaletin avulla voit valita oikean pystysuoran. Voi vain muistaa, että pienemmissä sisätiloissa kirkkaat värit, ilman koristekuvioita, toimivat paremmin.

Kuinka asentaa
Vertikale on eräänlainen sisäinen kansi, jonka voit asentaa itse. Käsikirja on saatavilla verkkosivuston kokoamisohjeet-välilehdellä. Suuremmissa pystysuunnissa asennus voidaan uskoa ammattilaisten tehtäväksi.

Kuinka puhdistaa
Pystysuorat on valmistettu erityisestä antistaattisesta materiaalista, joka minimoi niihin kertyneen lian määrän. Kankaan pystyraidat voidaan puhdistaa erityisellä pölynimurilla. Voit myös tilata siivouksen aika ajoin ammattiyritykselle.


Ovatko pystysuorat kaihtimet ratkaisu suuriin lasituksiin?

Suuret eivät ole vain tehostaa, vaan myös käytännöllisiä, joten voit nauttia ympäristöstä. Mutta kuinka peittää ei esteettisesti ja toiminnallisesti? Vastaus on yksinkertainen – pystysuorat kaihtimet. Kauniit kankaat saavat suurimmat lasit näyttämään siitä mistä alkaen. Saatavana useissa eri väreissä, joten voit yhdistää minkä tahansa sisustuksen.

Tämä ratkaisu on erittäin käytännöllinen. Suuret lasipinnat ovat käyttäneet suurta ongelmaa valovirran hallinnassa. Pystysuorat sälekaihtimet antavat sinun määrittää tulevan valon määrää menettämättä esteettistä arvoa. Se on ratkaisu ratkaisu kotien lisäksi myös toimistoihin ja julkisiin tiloihin.

Onko pystyverhoilla järkeä yksityisessä asunnoissa?

Pystysuorat sälekaihtimet eivät ole vain ratkaisuja suuriin lasituksiin, vaan myös loistavan äänentoistoksi yksityisissä asunnoissa. Huoneeseen tulevan valon määrä säätelyn tarpeen ei voida luoda täydellisen tunnelman, työhön tai leikkiin. Lisäksi eri värien saatavuuden voit helposti yhdistää ne oikeaan sisustukseen.

Yksityisasuntojen suuret mitat ovat meille useimmat järjestelyhaaste. Kuinka peittää suuret ikkuna-alueet saat esteettisyys ja toimivuus säilyttäen? Pystysuorat kaihtimet ovat vastaus tähän. Kauniiden kankaiden suurimmat ikkunat näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä.

Pystyverhot: Mikä on paras suunnitteluratkaisu kotiisi?

Pystysuorat kaihtimet ole vain käytännöllisiä ratkaisuja huoneeseen tulevan valon määrän hallintaan. Nämä ovat myös designratkaisuja, jotka sopivat tämän hetken sisustustrendeihin. Saatavana eri väreissä ja kuvioissa, joista tulee osa oikea sisustusjärjestelmä ja ei muodostaa täydellisen sisustuksen.

Verticale-kaihtimien koon ansiosta voit peittää suuret ikkuna-alueet, mikä on tärkeä suurissa asunnoissa tai toimistoissa, joissa on suuret lasit. Mahdollisuus ohjata valonsyöttöä huoneen olosuhteiden säätämisen, mikä tarkoittaa käyttömukavuutta.

Pystyverhot - Miten ne hallitsevat valon tuloa?

Valon sisäänpääsyn hallinta on keskeinen näkökohta, joka tulee ottaa huomioon kaihtimia ikkunoihin. Pystysuuntaiset pystyverhot säätelevät sopivasti huoneeseen tulevan valon määrää. Säleiden säätömahdollisuuden perusteella voit valitan valinnan tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan.

Nämä kaihtimet ovat loistava ratkaisu ihmisille, jotka myös saavat suojata huoneen ei-toivotulta ulkonäöltä. Vaihda vain säleitä suunnataksesi valon mille ympärillä pysyen samalla yksityisyyden.

Pystyverhot, mitkä ovat heidän edut? - innovaatioita ja toimivuutta

Innovatiiviset ratkaisut ja toimivuus ovat riittävät, jotka luonnehtivat Verticalen pystyverhot parhaiten. suurenmoiset ominaisuudet mahdollistavat helpn valonhallinnan luoden samalla esteettisen ja harmonisen tunnelman sisätiloihin. Kaikki tämä tekee näistä sälekaihtimista yhdenn valituista tuotteista modernia ratkaisua kotiinsa etsivien keskuudessa.

Pystysuorat sähtimet ovat ihanteellisia käyttäjiä suurilla alueella. Suurien lasien peittämismahdollisuuden sopivat sopivat toimistotiloihin, hotelleihin, ravintoloihin, mutta myös yksityisiin asuntoihin. Monipuolinen ja tyylikkyys tarjoaa täydellisen ratkaisun kaikille, jotka etsivät käytännönllisyyttä käyttänä estetiikkaan.

Eriväriset pystyverhot Wertikali - Kuinka valita oikea?

Yksi Wertikalin pystysuorien kaihtimien suurin eduista on niiden värivalikoima. Niitä on tärkeä monissa sävyissä perinteisestä valkoisesta ja harmivaganttisempaan, kuten punaiseen tai turkoosiin. Tämän syöttäh voi löytää sopivat sopivat kaitimet, sopivat sopivan sisustukseen.

Pystyverhot vain näytä vaikuttavilta, vaan niillä on myös käytännöllinen tehtävä. Kyky valon virtaa, suojata sopivaa ei-toivoilta kykyä katselta sekä peittää suuri alueita halli sopiin valinnan mukavuuden ja estetiikkaa arvostaville.

Pystysuorat kaihtimet: Ovatko ne kaikki suuren ikkunoihin?

Suuria ikkunoita on usein vaikea peittää. Perinteiset kaihtimet eivät ole käyttökelpoisia, ja verhot eivät ole sopivat sopivaa sisustusta. Tässä tulee pystysuorat kaihtimet ovat ratkaisevia ratkaisuja. Suuren peittämispinnan tavoitteena ei ole sopiva sisustus suuriin laseihin.

Pystysuorat kaihtimet ovat myös helppokäyttöisiä. Ohjausjärjestelmän helposti valita huoneeseen tulevan valon määrää. Katso sivuiltamme, kuinka niitä on ohjata merkkijonolla. Se ei ole vainkäytännöllinen, vaan mahdollistaa myös hyvän tunnelman luomisentiloihin kellonajasta.

Moderniteetti ja laatu - Toimivatko pystyverhot sisustuksessasi?

Pystysuorat kaihtimet eivät ole vain moderneja, vaan myös tyylikkäitä. tyylikäs muotoilu tekee niitä parantaan lisäyksen mihin tahansa sisustukseen. Saatavana useissa eri väreissä ja kuvioissa, ei pystyvät sopivat vaativimmankin asiakkaan.