Konservatorion kaihtimet

Viherhuoneen kaihtimet lasikattoihin

Konservatorion kaihtimet

Konservatorion kattokaihtimien ominaisuudet

Viherhuoneen kattokaihtimet ovat eräänlainen kattokaihdin. Ne suojaavat auringolta kattoikkunat, läpikuultavat katot, viherhuoneet ja kaikenlaiset lasirakennukset, jotka on peitetty tasaisella tai kaltevalla pinnalla.

Viherhuonehuoneet ovat erittäin hyvä tapa saada lisätilaa rentoutumiseen yhdistämällä talon sujuvasti puutarhaan. Tämä tila ei ole vain lisäpaikka rentoutumiseen, vaan myös tehokas arkkitehtoninen menettely, jonka avulla voit luoda alkuperäisen ja vihreän paikan ympäri vuoden. Hyvin usein kylminä kuukausina kaipaamme kevään rehevää vihreyttä. Lasitettu viherhuone voi olla kasvillisuuden ja rentoutumisen keidas. Lisäksi siinä voi kasvattaa myös eksoottisempia kasveja.

Lasituksen vuoksi tällainen huone on kuitenkin suojattava huolellisesti auringolta. Talvella on miellyttävän lämmintä, mutta loppukeväällä ja kesällä sisälämpötila muuttuu sietämättömäksi. Tällainen paikka ei voi muistuttaa kasvihuonetta. Oletuksena sen on tarkoitus toimia rentoutumisena, eikä siinä voi olla kuuma. Ihanteellinen ratkaisu on viherhuoneen kattokaihtimet, jotka varjostavat tehokkaasti koko katon pinnan ja näyttävät samalla erittäin tyylikkäältä ja esteettiseltä. Viherhuoneen kattokaihtimia käytetään suurten ja tasaisten pintojen varjostukseen (vaaka- ja vinottain). Viherhuone katolla

Konservatorion kattoverhojen ominaisuudet

Viherhuoneen kattoverho suojaa katon pintaa ja pitää sisällä miellyttävän lämpötilan. Ilmastointilaitteita asennetaan usein viherhuoneisiin, ja tämän tyyppinen kaihdin vähentää ilmastointilaitteen kulutusta ja siten energiakustannuksia.

Energiansäästö on siksi yksi viherhuoneen kattokaihtimien tärkeimmistä eduista. Viherhuoneiden sisätilat ovat erittäin vaikuttavia - sekä ulkoa että sisältä katsottuna. Ne vaativat kuitenkin ilmastointia, varsinkin kun ilmastonmuutos tekee kesistä erittäin kuumia ja korkeat lämpötilat jatkuvat myöhään yöhön.
syksyllä. Vaakasuora kattosuojus suojaa tehokkaasti ylikuumenemiselta ja vähentää siten tarvetta käynnistää ilmastointi.

Erittäin tärkeä etu on myös viherhuoneen kattokaihtimien korkea laatu ja toimivuus. Rakenneosat, kuten: kasetti, ohjaimet ja pohjapalkki on valmistettu suulakepuristetusta alumiinista ja jauhemaalattu, minkä ansiosta niiden pinta on suojattu UV-säteilyn haitallisilta vaikutuksilta ja sateen tai tuulen kaltaisten tekijöiden vaikutuksilta. Tämä johtaa kannen esteettisen ulkonäön pitkäaikaiseen säilymiseen. Itse kankaalle on ominaista myös korkea laatu, joka varmistaa sen kestävyyden, ja erityinen kiristysjärjestelmä mahdollistaa kankaan työskentelyn tasaisilla ja vinoilla pinnoilla.

Viherhuoneen kattokaihdin on yhdistelmä lasitettujen huoneiden tehokasta varjostusta yksinkertaisella ja esteettisellä rakenteella. lasikattojärjestelmä

Tyypit

Knall-myymälässä olevat viherhuoneen kattokaihtimet voidaan asentaa viherhuoneiden sisä- ja ulkopuolelle; säätimet ovat täysin sähköisiä. Tuote on varustettu erityisillä alumiinisilla kiinnikkeillä, jotka mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen.

Kaihtimet voivat peittää suuria alueita lasikattoissa, myös modulaarinen asennus on mahdollista. Sisäänrakennettu kankaan kiristysjärjestelmä säilyttää kireyden suurellakin pinnalla, minkä ansiosta kehitetty kaihdin ei menetä esteettisyyttään. Kasetti on vaakasuora, mutta järjestelmä toimii missä tahansa kaltevuuskulmassa. Koko rakenne on valmistettu korkealaatuisesta, sääolosuhteita kestävästä alumiinista ja kankaiden väripaletti on laaja. Sen avulla voit valita päällysteen julkisivun värin (jos kaihdin on asennettu ulkopuolelle) tai sisustuksen tyylin mukaan (jos kaihtimet asennetaan sisälle) ja siten säilyttää tyylikkään ulkonäön rakennuksesta tai sisustuksesta.

Tuote on varustettu sääautomaation käyttömahdollisuudella, jonka avulla voit ohjata tulevan valon määrää.

Lisäinformaatio

Kuinka mitata
Viherhuoneen kattoverhoja käytetään lasikattojen, kattoikkunoiden jne. suojaamiseen. Niitä valmistetaan tietyn kokoisina. Voit kuitenkin yhdistää ne modulaarisesti ja siten peittää vastaavan pinnan.

Kuinka valita väri
Viherhuoneen kattokaihtimia käytetään esimerkiksi ns. viherhuoneissa, joiden lasikatot on suojattava tehokkaasti auringolta. Niiden tehtävästä johtuen niiden väri valitaan siten, että ne sopivat yhteen sekä rakennuksen julkisivun värin että huoneen sisustuksen tyylin kanssa, jotka suojaavat auringolta.

Kuinka koota
Koska viherhuoneen kattokaihtimet peittävät lasipinnat, on parempi tilata ne ammattiyritykseltä asentamaan ne. Katso itsekokoonpanoohjeet napsauttamalla tästä Kokoamisohjeet

Kuinka puhdistaa
Viherhuoneen kattokaihtimet ovat tietyntyyppisiä kansia, jotka on suunniteltu peittämään lasikatot, jotka on asennettu niiden sisä- tai ulkopuolelle. Niiden puhtaanapidosta johtuen on parempi tilata yritys, joka käsittelee niitä ammattimaisesti.