Perhoverkot oviin

Perhosuojat oviin - Kääntö- ja laskostetut oven perhoverkot mittojen mukaan

Perhoverkot oviin

Ovien hyttysverkot tarjoavat käytännöllisen ratkaisun pitää hyönteiset poissa ja päästää raitista ilmaa kotiisi. Mittatilaustyönä sopimaan ovellesi täydellisesti nämä näytöt on helppo asentaa ja käyttää. Niiden tyylikäs muotoilu varmistaa, että ne sulautuvat saumattomasti mihin tahansa sisustukseen tarjoten sekä toimivuutta että tyyliä.

Perhoverkot oviin

Perhoverkot oviin

Oven kärpäsverkot - Ominaisuudet

Oven perhoverkot ovat käytännöllisiä suojia, jotka yhdessä ikkunaverhojen kanssa suojaavat koteja tai asuntoja hyönteisiltä. Lämpötilan noustessa hyönteiset aktivoituvat erityisesti vesistöjen ja viheralueiden lähellä. Kaunis sää kannustaa avaamaan ikkunoita ja parvekkeen ovia, mutta hyönteisten pelossa monet rajoittavat huoneiden tuulettamista. Käytännölliset oven perhoverkot luovat esteen, joten sinun ei tarvitse rajoittaa itseäsi tällä tavalla.

Tämän tyyppisellä hyttysverkolla voit avata kaikki ovet leveästi nauttien raikkaasta ilmasta. Erityinen verkkorakenne varmistaa, että mikään hyönteinen ei tunkeudu siihen, mikä lisää kodin mukavuutta. Hyönteiset kantavat vaarallisia bakteereja ja voivat aiheuttaa allergioita. Perhoverkot ovat lähes 100 % tehokkaita, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

ovinen hyttysverkko mitattavaksi

Fly Screens - Ominaisuudet

Oven perhoverkot estävät hyönteisten pääsyn huoneisiin pienillä 1x1 mm:n verkkorei'illä. Valmistettu ohuista lasikuitulangoista ja suojattu PVC-kerroksella, ne kestävät aurinkoa, sadetta ja tuulta. Alumiiniprofiilit ovat kevyitä, kestävät vaurioita ja korroosiota, mikä takaa pitkän käyttöiän. Nämä mittatilaustyönä tehdyt hyttysverkot tarjoavat tehokkaan suojan, kun ne on säädetty oikein oven aukkoon.

Perhoverkot - tyypit

Perhoverkot suojaavat parveketta, terassia ja ulko-ovia. Knall-kaupassa tarjoamme useita tyyppejä:

  • Siipiovien hyttysverkot,
  • Laskostetut oviperhoverkot.

Siipiovien perhoverkot avautuvat oikeisiin oviin nähden vastakkaiseen suuntaan, ja niissä on kiinteät saranat ja käytännöllinen kahva. Laskostetut oviperhoverkot säästävät tilaa ja toimivat jopa suurilla oviaukoilla (jopa 4 metriä). Verkko taittuu haitariksi ja piiloutuu sivuprofiiliin. Kaikki järjestelmät eivät estä oven käyttöä; hyttysverkko voidaan avata, rullata tai taittaa yhdellä liikkeellä.

parvekkeen oven hyttysverkko

Fly Screens - saatavilla olevat järjestelmät

Tarjotut hyttysverkot soveltuvat sisä- ja ulkoasennukseen. Käytännölliset hyönteissuojat soveltuvat asennettavaksi parvekeovien karmiin, terasseille, sisäänkäyntiin ja muihin oviin. Yhdessä mittatilaustyönä valmistettujen ikkunaperhoverkkojen kanssa ne muodostavat esteen hyönteisiä vastaan. Säännöllinen puhdistus pehmeällä sienellä tai liinalla on suositeltavaa toimivuuden ylläpitämiseksi.

Perhoverkot – värit

Höyryverkot voivat näyttää olennaiselta osalta ovia. Valitse profiilien väri vastaamaan muita. Saatavilla olevat värit sisältävät:

  • Antrasiitti,
  • Valkoinen,
  • Ruskea.

Saatavilla on myös pähkinän ja tammen puujäljitelmiä. Valitse verkon väri: harmaa (melkein näkymätön) tai musta (minimoi riskin kävellä vahingossa suljettuun verhoon). Laaja värivalikoima mahdollistaa helpon sovituksen ovipuusepän kanssa, mikä tarjoaa tehokkaan suojan hyönteisiä vastaan.

Fly Screen oville

Perhoverkot ovat Euroopassa välttämättömiä esteitä hyttysiltä ja muilta hyönteisiltä. Laadukkaat tuotteet, kuten Knallin tarjoamat tuotteet, käyttävät eurooppalaisia komponentteja kestävyyden ja tehokkuuden takaamiseksi.

Knallin oviperhoverkot

Knall-oviperhoverkot suojaavat hyönteisiltä ja varmistavat turvallisuuden ja mukavuuden. Ne lisäävät myös esteettistä charmia oviin ja julkisivuihin erilaisten kuvioiden ja värien ansiosta.

laskostettu ovi hyttysverkko

Eurooppalaisista komponenteista valmistettujen tuotteiden valinta tukee paikallista taloutta ja minimoi hiilijalanjälkeä.

Fly Screen asennus oveen ja yhteenveto

Mittojen mukaan valmistettujen hyttysverkkojen DIY-asennus on helppoa. Knall tarjoaa räätälöityjä hyttysverkkoja erikokoisiin ja -muotoisiin oviin, mikä varmistaa täydellisen istuvuuden. Oven perhoverkot ovat käytännöllisiä, korostavat kodin luonnetta ja mukavuutta sekä heijastavat ekologista tietoisuutta. Knall tarjoaa esteettisiä ja kestäviä hyttysverkkoja yksilöllisiin tarpeisiin.

Lisäinformaatio

Kuinka mitata
Ohjeet hyttysverhojen ikkunoiden mittaamiseen löytyvät mittausvälilehdeltä. Mittojen mukaan valmistettu perhoverkko takaa tehokkaan suojan hyönteisiä vastaan.

Kuinka valita väri
Kosketusverkon värin tulee vastata ikkunan kehystä esteettisen ilmeen saamiseksi. Lasikuidusta valmistettu verkko on hieno ja ohut, joten se on käytännössä näkymätön.

Miten asentaa
Saatavilla on kahdenlaisia hyttysverkkoja: kehystettyjä tai laskostettuja. Kokoamisohjeet löytyvät Mittaus-välilehdestä.

Kuinka puhdistaa
Perhosuojat on helppo purkaa ja puhdistaa painepesurilla tai sienellä. Pyyhi käytön aikana kostealla liinalla/sienellä painamatta liikaa.