Alumiiniset kaihtimet

Alumiiniset sälekaihtimet mittojen mukaan. Alumiiniverhot 25mm, 35mm ja 50mm säleillä.

Alumiiniset sälekaihtimet

Nämä korkealaatuisista alumiiniseoksista valmistetut kaihtimet tarjoavat vertaansa vailla olevan kestävyyden, vääntymisenkestävyyden ja kevyen rakenteen, joka mahdollistaa vaivattoman käytön. Katso ne!

Alumiiniset sälekaihtimet , Alumiiniverhot

Alumiiniset kaihtimet

Alumiiniverhot ovat monipuolinen ja kestävä valinta sisätilojen ikkunoiden verhoiluun. Nämä korkealaatuisesta alumiinista valmistetut kaihtimet tarjoavat erinomaiset valonhallinta- ja yksityisyysvaihtoehdot.

Alumiiniset kaihtimet

Alumiiniverhojen ominaisuudet

Ikkunapeitteillä on kaksi tärkeää tehtävää: ne suojaavat sisätilaa tehokkaasti liialliselta auringonvalolta ja ovat esteettinen lisä talon/asunnon sisustukseen.

Alumiiniverhojen toiminnallisuus koostuu useista elementeistä:
Lamellit. Lamellit ovat vaakasuuntaisia, pitkittäisiä säleitä, joista kaihdin valmistetaan. Säätämällä säleikkömekanismia asetamme ne sopivaan kulmaan huoneeseen tulevan valon määrän säätelemiseksi. Voimme myös nostaa lamelleja ja jättää koko lasin pinnan näkyviin. Toimivuuden kannalta kaihtimen tärkein ominaisuus on kuitenkin kyky säätää säleiden kaltevuutta. Tällä tavalla vuorokauden lämpimimpänä aikana ikkunat peittyvät kokonaan ja ajan kuluessa ja valon tulokulman muuttuessa säleiden asentoa voidaan muuttaa. Huoneiden varjostus ei vain estä meitä tuntemasta auringonsäteiden puhaltamaa epämukavuutta, vaan myös pitää huoneen viileänä kuumalla säällä. Säleiden kaltevuutta säätämällä voit käyttää päivänvaloa ilman tarvetta paljastaa ikkunoita ja siten lämmittää asuntoa.
Alumiiniverhojen tarjonta sisältää lamelleja kolmessa eri leveydessä: 16mm, 25mm tai 50mm. Ikkunan koko määrää lamellin leveyden valinnan. Oletetaan, että kapeammat säleet eli 16mm ja 25mm kaihtimet sopivat paremmin pienempiin ikkunoihin, ne sopivat hienosti pienemmälle alueelle eivätkä anna vaikutelmaa "liian suuresta". Toisaalta leveämmät kaihtimet - 50mm sopivat isommille silmille. Sen lisäksi, että ne sulautuvat kauniisti ikkunoihin, niitä on myös helpompi hallita.

Alumiiniverhot seinässä

Kokoonpano. Alumiiniverhojen kokoaminen on hyvin yksinkertaista, ne voidaan sijoittaa ikkunan karmiin, ikkunan syvennykseen, seinään tai kattoon. Asennustapaan vaikuttaa suojan koko, esim. pienemmät voidaan sijoittaa ikkunan karmiin, kun taas isommat kannattaa asentaa seinään tai kattoon. Non-invasiivinen kokoonpano on mahdollista alumiiniverhoilla, joiden säleleveys on 16 mm ja 25 mm (ilman kasettia).
Ohjaus. Alumiiniverhoja voidaan ohjata manuaalisesti oikealle tai vasemmalle puolelle sijoitetulla mekanismilla (valinta tehdään tilauksen yhteydessä) tai sähköisesti kaukosäätimellä.
Puhdistus. Alumiiniverhot puhdistetaan kolmella eri tavalla: erikoisharjalla, joka lakaisee pölyn perusteellisesti lamellien välistä, pestään säleet kostealla liinalla, joka on kastettu veteen miedolla pesuaineella, silloin tällöin irrottamalla päälliset ja pesemällä ne vedessä. miedolla pesuaineella. Laajojen värien lisäksi alumiiniverhoja valittaessa päätämme myös säletyypistä. Täältä voit valita: klassiset, puumaiset tai rei'itetyt kaihtimet. Puumaisiin kansiin, joissa lamellit on suunniteltu puun väreillä, voit valita puisia lisävarusteita - yläkourukannen ja kääntönupin. Mitä tulee rei'itetyille kaihtimille, niille on ominaista pienet reiät säleissä. Tämä tekee niistä erittäin alkuperäisiä ja moderneja. Napinlävet vaikuttavat myös siihen, ettei ole täysin pimeää huoneissa, joissa on suljetut kaihtimet. Auringonvalo kulkee reikien läpi ja on hieman hajallaan. Sälekaihtimien rei'itys on tärkeää, jos olemme usein kotona päiväsaikaan, esim. tietokoneen ääressä. Valon hajauttamiskyvyn ansiosta leveät rei'itetyt kaihtimet ovat hyödyllisiä myös toimistoissa. Tämän tyyppisiä kaihtimia pidetään yhtenä nykyaikaisimmista ratkaisuista sisäkansien alalla.

Huomioi tilausta tehdessäsi, minkä leveitä säleitä ja missä värivalikoimassa on saatavilla erityyppisiä kaihtimia - klassisia, rei'itettyjä ja puumaisia. Tällä hetkellä 50 mm leveät alumiiniverhot ovat erittäin muodikkaita ja usein valittuja. Alumiiniverhot ikkunassa

Kuinka mitata
Ohjeet kaihtimien mittaamiseen löydät verkkosivuiltamme mittaamisesta. Välilehti on valmistettu niin, että jokainen voisi tehdä mittauksen itse. Mitat tulee sitten ilmoittaa tilauksen yhteydessä. Tämän vaihtoehdon ansiosta voit säätää puiset kaihtimet erilaisiin ikkunoihin, myös niihin, joiden mitat ovat epätyypillisiä.

Kuinka valita väri
Alumiiniverhoille on ominaista laaja väripaletti, joka sisältää sekä hillittyjä että kirkkaampia värejä. Värin valinta riippuu tavasta, jolla sisustus on suunniteltu ja järjestetty, jolla sokean tulee esiintyä. Se voi olla harmoninen osa kokonaisuutta tai värikäs aksentti. Valinta tässä on hyvin yksilöllinen asia.

Kuinka asentaa
Voit koota alumiiniverhot itse. Voit tehdä tämän tutustumalla ohjeisiin ja siirtymällä Kokoonpanoohjeet-välilehteen.

Kuinka puhdistaa
Alumiiniverhojen puhdistamiseen on parasta käyttää erityistä harjaa. Se on rakennettu siten, että se puhdistaa perusteellisesti yksittäiset likanauhat. Kaihtimet voidaan puhdistaa kuiva- tai märkäpuhdistuksella vedellä ja miedolla pesuaineella. Harja tulee puristaa varovasti ulos.


Mikä on alumiiniverhojen käyttö asunnoissa ja omakotitaloissa?

Alumiiniset kaihtimet ovat epäilemättä mullistaneet ikkunaluukkujen maailman. Viime vuosien alumiiniverhot ovat saavuttaneet valtavan suosion, ja niitä tarvitaan että laajasti sekä asuin- toimistotiloissa. Ne tarjoavat paitsi eleganssia ja tyyliä myös käytännönllisyyttä ja toimivuutta. Tärkeää on, että tarjolla olevien tuotteiden valikoiman voimme löytää helpsti yhteensopivia kaihtimet kaikentyyppisiin ikkunoihin ja sisätiloihin.

Alumiiniverhoja on laajassa valikoimassa kokoja, muotoja ja värejä, joten ne sopivat mihin tahansa sisustukseen. Valikoimastamme löytyy arvoia, yhtenäisiä värejä sekä luonnollisia raaka-aineita jäljitteleviä värejä, kuten puumaisia kaihtimia. Näin laaja valikoima tekee alumiiniverhoista loistavan valiiselle, joka haluaa hallita huoneen tulevan valon määrään sen tyylistä ja koosta jokaiselle.

Miksi alumiiniverhot?

Yksi alumiiniverhojen tärkeimmistä eduista on niiden kestävyys. Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ei kestävät vaurioita ja haalistumista, mikä tekee niistä valinnan pitkään. Tietysti alumiiniverhojen eri takia aiheuttaa sen kestävyyteen, mutta olemme varmoja, että valitusta koosta ei palvele useita vuosia.

Alumiiniverhot ovat myös erittäin toimivia. Tällä voit voit säädellä tulevan päivänvalon määrää, mutta ei tarjoa myös yksityisyyttä ja äänieristyksen. Niitä on tärtyy eri kokoisina ja tarpeisiisi, joten voit sovittaa ei täydellisesti ikkunoihin ja tarpeisiisi. Olipa pienet ikkunat keittiössä tai suuret ikkunat olohuoneessa, alumiiniverhot näyttävät aina hyviltä.

Onko alumiiniverhojen asentaminen vaikeaa? - Tee se itse!

Alumiiniverhojen asennus on nopeasti ja nopeaa. On olemassa erilaisia asennustapoja, jotka mukauttaa ikkunasi koon ja lajin mukaan. Ne asentaa ikkunan karmiin, kattoon tai suoraan seinään. Valitusta menetelmästä alumiiniverhot on asentaa, esillä ei vaadi erikoislaitteita.

Yksi suosituimmista alumiiniverhojen asennustavoista on ei-invasiivinen asennus, joka ei vaadi reikien poraamista ikkunan karmiin. Se on vaativa ratkaisu ihmisille, jotka eivät tarvitse tarvitsetaa ikkunoitaan. Toinen helppo asennustapa on kaihtimen asentaminen kattoon tai seinään. Tämän menetelmää varten suurempiin ikkunoihin, joissa perinteinen asennustavat eivät ole käytettävissä.

suuret ovat alumiiniverhojen ominaisuudet ja sovellukset?

Ominais uksiensa alumiiniverhot sopivat ihanteellisesti sopivan huonetyyppeihin. Ne sopivat sopivasti toimistoihin, joissa suuret ikkunat vaativat tehokkaasti valonhallintaa. Säleiden kulman säätömahdollisuuden voit helposti hallita huoneeseen tulevan valon säätelyn mahdollisuutta.

Alumiiniverhot ovat erinomainen valinta huoneisiin, joissa on korkea kosteus, myös kylpyhuoneeseen tai keittiöön. Alumiini on korroosionkestävä materiaali, minkä vuoksi kaihtimet ovat vedenkestäviä. Tälla huoneessa alumiiniverhot ovatkäytännöllinen ja esteettinen ratkaisu.

Mittatilaustyönä valmistetut alumiiniverhot ja rullakaihtimet – mitä eroja niillä on?

Alumiiniverhot ja rullakaihtimet ovat kaksi suosittua ikkunanpäällystetyyppiä, joilla on omat ainutlaatuiset etunsa. milloin tahansa tuotteet on suunniteltu säättämään valoa ja yksityisyyttä, ei eroavat kiinni suunnittelun, tyylin ja vaikutuksen ehdotuksesta.

Alumiiniverhot koostuvat vaakasuista säleistä, määrittäviä määräyksiä tulevan valon määrään. Niitä on kaikkia eri väreissä, joten ne sopivat mihin tahansa sisustukseen. Kaihtimet puolestaan ovat todella kiinteitä kangaspalasia, voidaan vetää ylös tai alas valon määrän säätämiseksi. Kaihtimet ovat saatavilla useissa eri väreissä ja kuvioissa, mutta ne eivät tarjoa yhtä paljon valonsäätöä kuin alumiiniverhot.

Perustietoa kaihtimista – mitä kannattaa tietää?

Sälekaihdin on tuote, joka on epäilemättä muuttanut tapaamme nähdä ikkunanpäällysteet. Muutaman viime vuosikymmenen aikana kaihtimet ovat tulleet välttämättömiksi osaksi monissa kodeissa ja toimistoissa. Ne tarjoavat parhaan mahdollisen yhdistelmän toimivuutta ja estetiikkaa, ei ole helppo saavuttaa perinteisillä verhoilla tai kaihtimilla. Oikeiden kaimien valinta on päätös, joka vahvistaa monista tekijästä, kuten sisustustyylistä, tarpeista ja ikkunoiden koosta.

Alumiiniverhot ovat yksi markkina suosituin kaihtimen tyypeistä. eniten etu on kestävyys - alumiinirakenteensa ei kestävät vaurioita ja korroosiota. Tämä tekee alumiiniverhoista ihanteellisen valinnan ihmisille, jotka etsivät kestäviä ja esteettisiä ratkaisuja kotiin tai toimistoon.

suuret ovat alumiiniverhojen ominaisuudet?

Alumiiniverholle on tunnusomaista sen kestävyys ja esteettisyys. Valmistettu laadukkaasta alumiinista, se on hyvä lujuuden ja pitkäikäisyys, mikä on tärkeän suuren ikkunoiden tarkoitus, jossa karmiin kohdistuva paine on suurempi. Lisäksi alumiiniverhot ovat kevyitä, minkä vuoksi ne on helppo asentaa ja käyttää.

Ei voida unohtaa toista tärkeitä näkökohtia - alumiiniverhot ovat erittäin tärkeitä auringonvalon. Ne pystyvät antamaan säätele sisäisiin tulevan valon määrää, mikä tekee niistä ihanteellisen ratkaisun kesään, milloin aurinko paistaa tämän vuoden aikana.

Rei'itetyt kaihtimet - Mikä takaa modernin estetiikan ja toimivuuden?

Erityyppisten alumiiniverhojen joukossa rei'itetyt kaihtimet ovat ilmaisia. Ne on varustettu pienillä aukoilla, jotka päästävät jonnekin valoa läpi jopa täysin suljettuina. Tämä antaa sinulle turvata nauttia luonnonvalosta ja kotisi yksityisyyden.

Rei'itetyt kaihtimet ovat myös erittäin houkuttelevia esteettisesti. Tämän ulkonäkö on moderni ja tyylikäs, minkä vuoksi ei sopivat useimpiin sisustustyyleihin. Tämä tekee niistä yleisen valinnan moderneihin koteihin ja toimistoihin.

Kuinka asentaa kaihtimet? - helppo tapa vaihtaa sisustusta

Sälekaihtimien asennus on prosessi, joka voi tuntua monimutkaiselta ensi silmäyksellä. Oikeilla työkaluilla ja ohjeilla se onnistuu kuitenkin helposti, jopa ilman ammattilaisen apua. Ensimmäinen askel on aina mitata ikkuna - tarvitsemme ikkunan karmin sisämitan, jotta kaihtimet sopivat ikkunan kokoon.

Alumiiniverhojen asetustapa on yksinkertainen. Nämä kaihtimet asennetaan yleensä ikkunan karmin sisäpuolelle, joten ne on helppo asentaa. Sinun ei tarvitse tarvitsea sitä, mahtuvatko ei ikkunan syvennykseen - muotoilunsa ansiosta ne ovat erittäin joustavia ja mukauttaa mitä tahansa ikkunaan.

Miten erityyppiset kaihtimet vertautuvat keskenään?

Markkinoilta löytyy erilaisia kaihtimia, mukaan lukien alumiiniset kaihtimet, puuverhot ja rullaverhot. Niiden tuotteista on omat ominaisuudet, jotka ovat enemmän tai houkuttelevia jokaisen asiakkaan erityistarpeista määräyksestä.

Alumiiniverhot tunnetaan kestävyydestään ja lujuudestaan, joten sopivat ihanteellisesti suuremmat ikkunoihin. Toisaalta puisia kaihtimia arvostetaan niiden sisän ulkonäön ja tuoman lämmön vuoksi. Lopuksi kaihtimet ovat yksinkertainen ja taloudellinen ratkaisu, joka mahtuu jokaiseen taskuun.

Kuinka asentaa kaihtimet? - askeleelta opas

Sälekaihtimien asentaminen karmiin on prosessi, joka saattaa tuntua monimutkaiselta, mutta itse se on yksinkertainen ikkuna ja voit tehdä sen itse. Sinun tarvitsee vain löytää oikeat työkalut ja muuta askelta. Alla on nopea opas, joka auttaa sinua tässä prosessissa.

Ensimmäinen askel on aina mitata ikkuna. Mittaa ikkunan karmin sisämitta pitääksesi, että kaihtimet sopivat ikkunaan. Tilaa sitten hyvä kokoiset kaihtimet – useimmat valmistajat tarjoavat tarjota säälekaihtimien kokoa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Hyvät kaihtimet hyvään hintaan – miten se on mahdollista?

Me kaikki haluamme kauniita ja toimivia kaihtimet kotiimme, mutta olemme käyttäneet huolissamme kuluista. Onko mahdollista löytää ikkunasyvennistä hyviä auringonsäteitä estäviä suojia hintaa? Mittojen valmistetut kaihtimet tulevat olemaan hieman kalliimpia kuin valmiit kaihtimet, mutta tässämme teemme kaikkemme tavoitteena, että tuotteemme ovat mukana ainaen hintaan!