Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Tietojen käsittelystä vastaa:

KNALL LTD

Kiitos mielenkiinnostasi verkkokauppaamme kohtaan Yksityisyytesi suojaaminen on meille erittäin tärkeää Alla kerromme yksityiskohtaisesti tietojesi käsittelystä.

1. Tietojen käyttö ja isännöinti

Voit vierailla verkkosivuillamme antamatta henkilötietoja Joka kerta kun verkkosivua kutsutaan, web-palvelin tallentaa automaattisesti ns. palvelimen lokitiedoston, joka sisältää esimerkiksi tiedoston nimen, IP-osoitteen, päivämäärän ja kellonajan. latauksen, lähetysten lukumäärän Tiedot ja pyytävän palveluntarjoajan (käyttötiedot) ja dokumentoivat latauksen.

Näitä pääsytietoja arvioidaan vain sivuston häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi sekä tarjouksen parantamiseksi. Art. 6 lauseke 1 virke 1 lit. f DSGVO säilyttää oikeutetut etujemme, jotka vallitsevat etujen tasapainon yhteydessä, tarjouksemme oikean esittämisen yhteydessä. Kaikki pääsytiedot poistetaan viimeistään seitsemän päivän kuluttua käynnin päättymisestä.

Kolmannen osapuolen tarjoamat isännöintipalvelut

Osana ulkoista käsittelyä puolestamme toimittaja Tarjoaa verkkosivuston isännöinti- ja näyttöpalveluita Kaikki tiedot, jotka on kerätty osana tämän verkkosivuston käyttöä tai verkkokaupassa esitetyissä muodoissa, kuten alla on kuvattu, käsitellään sen palvelimilla.

Palveluntarjoaja sijaitsee Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen maassa.

2. Tietojen kerääminen ja käyttö sopimusten toteuttamiseen, yhteydenottoon ja asiakastilin avaamiseen

Keräämme henkilötietoja, jos annat meille nämä tiedot vapaaehtoisesti osana tilaustasi tai ottamalla meihin yhteyttä (esim. yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta). Pakolliset kentät on merkitty, koska tarvitsemme tietoja sopimuksen tai yhteydenottosi käsittelyyn, etkä voi lähettää tilausta tai yhteydenottoa ilman niiden määrittelyä. Kerätyt tiedot näytetään asianmukaisissa syöttölomakkeissa. Käytämme antamiasi tietoja art. 6 lauseke 1 virke 1 lit.b DSGVO sopimusten käsittelyyn ja kyselyjen käsittelyyn.
Jos suostut tähän Art. 1 lause 1 lit. Jos olet myöntänyt DSGVO:n ja valitset vaihtoehdon avata asiakastili, käytämme tietojasi asiakastilin avaamiseen.
Sopimuksen päätyttyä tai asiakastilin poistamisen jälkeen tietosi rajoitetaan jatkokäsittelyyn ja poistetaan, ellet ole nimenomaisesti suostunut tietojen jatkokäyttöön tai pidätämme oikeuden tietojen jatkokäyttöön, se on laillista salli sen, mistä kerromme tässä lausunnossa. Asiakkaan tilin poistaminen on mahdollista milloin tahansa ja sen voi tehdä lähettämällä viesti yhteydenottolomakkeen kautta.

3. Tiedonsiirto

Suorittaakseen sopimuksen 12 artiklan mukaisesti. 6 kohta 1 virke 1 lit.b DSGVO, välitämme tietosi huolintayritykselle, jolle toimitus on tilattu, jos se on tarpeen tilatun tavaran toimittamiseksi. Riippuen siitä, minkä maksupalveluntarjoajan valitset, lähetä ›Keräämme kerätyt maksutiedot maksusta vastaavalle viranomaiselle ja kaikille valitsemamme maksupalvelun palveluntarjoajille. Osittain valitut maksupalveluntarjoajat keräävät itse näitä tietoja niin kauan kuin luot sinne tilin. Tässä tapauksessa sinun on kirjauduttava maksupalveluntarjoajaan tilausprosessin aikana pääsytiedoilla. Asianomaisten maksupalveluntarjoajien tietosuojakäytäntö.

Käytämme Euroopan unionin ulkopuolella sijaitsevia maksupalveluntarjoajia ja huolintapalveluntarjoajia. Henkilötietojen siirto näille yrityksille tapahtuu vain sopimuksen täyttämistarpeen yhteydessä.

Sama koskee tietojen siirtoa valmistajillemme tai tukkukauppiaillemme tapauksissa, joissa he ottavat lähetyksen meidän (kolmannen osapuolen) puolesta.