Näytön kaihtimet

Mittatilaustyönä tehdyt Screen Blinds Magic screen -rullaverhot kangas ZIP tai STANDARD

Magic screen rullaverhot

Teknologisen kekseliäisyyden ja esteettisen hienostuneisuuden ruumiillistuma paljastavat maagiset rullaverhot määrittelevät uudelleen ikkunoiden käsittelyn etujoukon. Nämä avantgarde-kaihtimet koostuvat monimutkaisesti kudotusta polyesterilangasta, joita ympäröi PVC-pinnoite, ja ne tarjoavat vertaansa vailla olevan tasapainon valon suodatuksen ja yksityisyyden välillä. Tutustu kaikkiin Screen-verhoihimme:

Magic screen rullaverhot

Näytön kaihtimet

Näytön tyyppiset rullakaihtimet

Screen-ulkoverhot ovat yksi nykyaikaisimmista ratkaisuista ulkokuoriryhmässä. Innovaatio perustuu tuotantoprosessissa käytettyihin materiaaleihin. Voit valita tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan suojuksen ilman läpikiiltoa, mutta voit myös valita sellaisen, jossa suljinpanssari ei peitä auringonsäteitä kokonaan. Tähän asti ulkoiset kaihtimet peittivät sisätilat kokonaan, eikä ollut vaihtoehtoja päästää valoa tämän tyyppisen peitteen läpi. Seulatyyppisissä rullaverhoissa on erityistä korkealaatuista materiaalia, joka muistuttaa hienoa verkkoa. Itse ikkunan pintaa peittävä materiaali on lasikuitujen ja PVC-muovin yhdistelmä. Profiilit on valmistettu korkealaatuisimmasta alumiinilevystä. Panssarin innovatiivinen materiaali vaikuttaa mitattavasti huoneiden viihtyisyyteen kaihtimen ollessa alhaalla. Ensinnäkin, kuten minkä tahansa ulkopuolisen suojuksen kohdalla, seulatyyppinen rullaverho muodostaa esteen auringolle ja estää auringonsäteiden suoran kosketuksen lasiin. Tämän ansiosta sitä kutsutaan myös "lämpösuojaksi". Samanaikaisesti näyttö ei peitä sisätilaa täysin panssariverkon ansiosta. Voit käyttää päivänvaloa ilman keinovaloa. Tämä on erityisen tärkeää tietokoneen kanssa työskennellessä tai televisiota katseltaessa - tasainen ja hämärä auringonvalo ei ole niin haitallista ihmissilmille. Siksi ikkunaluukut ovat täydellisiä paitsi asuintaloissa, myös toimistorakennuksissa.

Räätälöidyt näytön rullakaihtimet

Ulkoisten näyttötyyppisten rullakaihtimien toimivuus

Seulatyyppisten rullakaihtimien toimivuus liittyy läheisesti laadukkaaseen materiaaliin, josta ne on valmistettu. Pienten aukkojen ansiosta alas laskettuna rullakaihdin ei estä luonnonvaloa, mutta tarjoaa silti erinomaisen suojan kuumenemista vastaan. Samalla näytöllä on ulkoisena suojana myös ominaisuus, joka estää lämmön karkaamisen rakennuksesta. Kun ulkona on kylmä, rakennus menettää suurimman osan lämmöstään ikkunoiden kautta; rullakaihtimen muotoinen este vähentää lämpöhäviöitä ja vaikuttaa siten rakennuksen taloudellisuuteen. Siksi tämän tyyppisiä rullakaihtimia käytetään innokkaasti nykyaikaisessa energiatehokkaiden talojen rakentamisessa. Näytöissä voit hyödyntää luonnonvaloa, mikä vaikuttaa huoneiden viihtyisyyteen niistä poistumisen jälkeen. Lisäksi verkkotyyppinen rullaverkko toimii myös hyttysverkkona. Ikkunoiden avaaminen ei aiheuta ei-toivottujen hyönteisten ilmaantumista kotiin tai toimistoon. Kun sälekaihdin on alhaalla, voit jättää ikkunat auki ja sytyttää valot ulkona pimeän tullen ilman pelkoa, että se houkuttelee haitallisia hyönteisiä. Näytön verkko on myös erinomainen suoja pölyltä ja lialta. Huonekaluille tai muille laitteille kertynyt lika ei pääse sisään. Näin ne on helpompi sovittaa julkisivun ulkonäköön. Tämän ansiosta talolle tai toimistorakennukselle on ominaista esteettinen ulkonäkö ja "harmonia" ympäristön kanssa.

verhot pystysuoraan ikkunaan

Ulkoisten suojakaihtimien asennus

Seinätyyppiset rullakaihtimet voidaan asentaa paitsi rakenteilla oleviin, myös jo käytössä oleviin taloihin. Tämä tulisi uskoa ammattitiimille. Seinätyyppisiä rullakaihtimia ohjataan automaattisesti; Knall-myymälässämme on tarjolla Selve-moottoreita ja tunnettuja Somfy-taajuusmuuttajia. Voit myös asentaa automaattiset hämäräanturit, aikaohjauksen tai kotiautomaatioon integroidun ohjausjärjestelmän (älykodit). Rullaverhoja voidaan ohjata kaukosäätimellä tai kytkimellä. On myös mahdollista yhdistää rullakaihtimet ryhmiin ja asentaa esteentunnistusanturilla varustettu käyttölaite. Seinätyyppisiä rullakaihtimia on saatavana kahdessa ryhmässä: HEROAL STANDARD ja HEROAL ZIP. HEROAL STANDARD on klassinen ulkoinen rullaverho. Sen oletetaan olevan rakennusvaiheessa tai olemassa olevassa rakennuksessa. Verkko läpäisee valoa; se toimii myös hyttysverkkona ja suojaa pölyltä ja lialta. Valmistettu tilauksen yhteydessä ilmoitettuun kokoon; se voidaan myös sovittaa suuriin laseihin. HEROAL ZIP on PREMIUM-versio seulatyyppisistä rullakaihtimista. Niiden ominaispiirre ovat kankaaseen integroidut sivuohjaimet. Vetoketjun sulkemistekniikka mahdollistaa rullakaihtimen täydellisen kireyden; Samalla tämän tyyppinen näyttö kestää hyvin tuulenpuuskia - jopa 145 km/h. Voit valita eri väriversiot molemmista ryhmistä.
Lisätiedot:
Ohjeet ikkunoiden mittaamiseen ruudun rullaverhoja tilattaessa löytyvät mittausvälilehdeltä. Kuinka valita väri - Ulkoisten rullakaihtimien värit, mukaan lukien ruudulliset rullaverhot, tulee sovittaa rakennuksen julkisivun väriin. Väripaletin asettelu on laadittu siten, että sekä verkon että tarvikkeiden väri voidaan sovittaa kunnolla rakennussuunnitteluun. Asennus - Sälekaihtimien asennuksen uuteen rakennukseen voi suorittaa ulkopuolinen yritys tai ostaja. Ohjeet löytyvät asennusohjeista.