Silmukkaverhot

Renkaiden silmukkaverhot ovat klassisin tapa ripustaa koristeverhot. Renkaan halkaisija 4cm, jäykistysvyön leveys 10cm. Ne on sijoitettu ikkunan yläpuolelle.

Läpivientiverhot

Korosta minkä tahansa sisätilan esteettistä vetovoimaa ja toimivuutta läpivientiverhoilla, ylellisellä ikkunanpäällysteratkaisulla, joka yhdistää innovaatiot vanhanaikaisiin suunnitteluperiaatteisiin. Laadukkaasta kankaasta, joka on pujotettu ohuiden, metallisten silmukoiden läpi, läpivientiverhot tarjoavat virheettömän, aaltoilevan verhon, joka lisää sekä visuaalista syvyyttä että tuntoon liittyvää rikkautta mihin tahansa huoneeseen. Nämä huolellisesti valmistetut ikkunakäsittelyt tarjoavat saumattoman valon suodatuksen, parantaen tunnelmaa ja tarjoavat poikkeuksellista yksityisyyttä. Niiden luontainen kestävyys johtuu tukevista eurooppalaisista komponenteista, kun taas asennuksen helppous mahdollistaa suoran mukauttamisen, joka sopii saumattomasti nykyaikaisiin tai perinteisiin design-aiheisiin. Huolellisesti suunnitellut läpivientiverhot edustavat optimaalista yhdistelmää eleganssia, kestävyyttä ja toiminnallista tehokkuutta ja muuttavat pelkät ikkunat kiehtoviksi painopisteiksi. Tarkista lisää:

Läpivientiverhot

Silmukkaverhot

Koristeellisten silmukkaverhojen ja verkkoverhojen ominaisuudet

Paksuuserot vaikuttavat verhojen toimintaan; ne voivat korvata verhot ja päästää enemmän valoa huoneisiin. Paksuuserot tarkoittavat myös sitä, että verhoja voidaan käyttää myös pienemmissä tiloissa. Koska verho luo jotain kehyksen kaltaista ikkunan ympärille, eikä sitä voida integroida sen tilaan, pienemmissä sisätiloissa tulisi käyttää herkempiä ja sileämpiä kankaita, joissa ei ole kuvioita.

Materiaalit ja värit

Koristeverhokankaiden tarjonta on erittäin laaja. Valinta koskee värejä, materiaalin paksuutta, tekstuureja ja koristekuvioita. Kaikki kankaat ovat luonnollisia. Ne ovat myös korkealaatuisia. Lisäksi mittatilaustyönä valmistettujen verhojen tarjonnan avulla voit säätää sen erikokoisiin ikkunoihin, mukaan lukien ei-standardin kokoiset ikkunat.

Jos koristeverhot kuitenkin ilmestyvät pienempiin sisätiloihin, kannattaa valita sileä materiaali ilman koristekuvioita tai koristeita. Lisäksi värien tulisi olla tässä vaaleampia, jotta vältetään optinen vaikutus, joka pienentää huoneen kokoa mahdollisimman paljon.
Verhot sormuksissa

Herkeämmät ja kevyemmät kankaat toimivat hyvin myös huoneissa, kuten olohuoneissa (usein yhteydessä keittiöön), eli missä tarvitsemme paljon valoa päiväsaikaan. Tämän tyyppinen kangas himmentää valoa ja varjostaa sisusta, mutta ei täysin katkaise auringonsäteitä. Toisaalta paksummat kankaat sopivat hyvin sinne, missä valo pitää estää, esim. makuuhuoneessa. Se ei vain tarvitse lisää jäähdytystä (aurinkosuojaa päivällä), vaan myös katkaisemaan keinovalon virtauksen yöllä.

Suurissa tiloissa voit turvallisesti käyttää tummemman värisiä materiaaleja, joille on ominaista paksu rakenne ja/tai koristekuviot. Suuressa huoneessa verho ei pienennä kokoaan, mikä tekee tilasta lämpimämmän ja viihtyisämmän. Varsinkin nyt, kun tällaiset verhot ovat usein täysin auki päivän aikana; ikkunan tila on avoin ja sisätilat täynnä valoa.
Mittojen mukaan aaltoilevat verhot

Verhojärjestelmät putkimaisiin verhotangoihin

Putkimaiset verhotangot ovat klassisin tapa ripustaa koristeverhot. Ne on sijoitettu ikkunan yläpuolelle. Niille on ominaista korkea laatu ja minimalistinen muotoilu. Ne tukevat verhomateriaalia ja sulautuvat samalla siihen klassisten väriensä ansiosta. On luonnollista, että päivittäin verhot voidaan avata ja sulkea usein; Siksi niitä ostettaessa pituus tulee mitata asianmukaisesti. Ihannetapauksessa niiden tulisi päättyä noin 1,5 cm lattian yläpuolelle. Läpiviennit helpottavat avaamista ja liukumista. Läpivientien verhot ovat verhoja, joiden reikiin on ommeltu metallirenkaat, joiden ansiosta koko juttu liukuu helposti verhotangon yli.

Lisäinformaatio

Kuinka mitata
Verhot mitataan metreinä; Microflex-renkaiden tai koukkujen kiinnittämisen jälkeen kokonaisuus on kaksi kertaa pienempi. Renkaiden (ohjaimien) halkaisija on 4 cm, sarja sisältää 6 rengasta 1 metrillä. Mittauksia tehtäessä tulee olettaa, että verhon tulee päättyä 1,5 cm lattian yläpuolelle. Näin pohja ei likaannu, kun liu'utat sitä sisään/ulos.

Kuinka valita väri
Verhoissa voi olla pimennystoiminto, jolloin voit valita tummemmat värit ja paksumman kankaan tekstuurin. Ne voivat toimia myös verhoina ja sitten ne on ommeltu herkistä ja läpinäkyvistä materiaaleista. Valinta riippuu usein huoneen toiminnasta, esimerkiksi makuuhuoneessa tarvitset enemmän pimennystä ja keittiössä tai olohuoneessa - pienempiä. Verhojen värit riippuvat myös siitä, miten sisustus on järjestetty; tämä tyyli voi vaikuttaa kankaan väriin, rakenteeseen tai kuviollisen kankaan valintaan. Sisätilojen koko voi myös päättää värin; pienemmissä tummien sävyisten kaihtimien ei pitäisi näkyä, koska ne voivat tehdä niistä optisesti pienempiä.

Kuinka asentaa
Verhot voidaan ripustaa putkimaisiin verhokiskoihin tai erityisiin Microflex-koukkuihin. Molemmissa tapauksissa kangas on esteettisesti miellyttävä. Myymälässämme on myös sähkötoimiset verhokiskot, jotka helpottavat verhojen siirtämistä huomattavasti. Tämä on erityisen tärkeää tilattaessa suurikokoisia verhoja ja kun kangas, josta ne ommellaan, on paksua ja siksi myös raskaampaa.

Kuinka puhdistaa
Verhot voidaan pestä koneessa ja sitten silittää - kankaalle asetettujen ohjeiden mukaan. Käytä pesulapalvelua ylisuurille verhoille/verhoille, jotka eivät ole konepestäviä.

Miksi ostaa verho Knall-verkkokaupasta?

Verkkokauppamme tarjoaa asiakkaille poikkeuksellisen tavan sisustaa kotinsa sisustusta. Suurin osa tuotteistamme, mukaan lukien verhoripustimet, sähköiset verhotangot ja mikä tärkeintä itse uudet verhot, jonka ansiosta jokainen asiakkaamme voi hankkia täydelliset verhot itselleen. Mittatilaustuotteilla on lisäetuja - voimme sovittaa värit täydellisesti sisustukseen laajan väripaletin ansiosta. Ei ole ongelmaa ostaa verhotarvikkeita tuotteisiimme.