Lyijykynällä laskostetut verhot

Pencil Pleat -verhot kiskoilla ovat innovatiivinen tapa järjestää verhot, niissä on kiskoverhoon pysyvästi ommeltuja pieniä muovikoukkuja, jotka varmistavat, että kangas laskostuu aina tasaisin välein.

Mikroflex-verhokiskoverhot

Esittelyssä vallankumouksellinen Mikroflex Curtain Track System, joka on pelin muuttaja ikkunoiden päällysteiden alalla. Tämä hienolla tarkkuudella valmistettu avantgarde-järjestelmä käyttää ilmailu-avaruusluokan alumiinikiskoja, jotka eivät ainoastaan takaa tinkimätöntä kestävyyttä, vaan myös helpottavat verhojen vaivatonta liukumista. Uusi räätälöintistandardi paljastaa, että jokainen raita voidaan räätälöidä huolellisesti sopimaan ikkunoiden mittoihin millimetrin tarkkuudella, mikä eliminoi mahdolliset kohdistusvirheet. Tarkista lisää:

Mikroflex-verhokiskoverhot

Lyijykynällä laskostetut verhot

Koristeverhojen ja verkkoverhojen ominaisuudet

Koristeverhojen kankaat ovat luonnollisia, identtisiä roomalaisten kaihtimien kanssa. Laadukkaat kankaat ja röyhelöt saavat ne näyttämään ja järjestykseen erittäin houkuttelevilta. Samalla luonnonmateriaalien käyttö sopii täydellisesti viimeisimpiin sisustustrendeihin, jotka perustuvat yksinkertaisuuteen, minimalismiin ja luontoon. Tämän ansiosta verhot ja/tai verhot (riippuen materiaalityypistä) täydentävät modernien sisustusarkkitehtuurimallien mukaisesti järjestettyjä sisätiloja. Samalla ei saa unohtaa, että verhot ovat klassisin tapa peittää ikkunat. Vuosien varrella kankaat ovat muuttuneet tietyissä väreissä ja käytettyjen materiaalien laatu on parantunut. Yhä useammin käytetään myös itse verhoja (ilman verhoja), jotka alas liukuessaan jättävät (usein suuria) ruutuja avoimeksi. Talo tulee täynnä tilaa ja valoa, ja sen sisustuksessa yhdistyvät klassikko ja moderni. Tällä tavalla verhoista tulee yksi monipuolisimmista tavoista sisustaa ja varjostaa ikkunatilaa.
Räätälöidyt verhot

Materiaalit ja värit

Värivalinnan ja materiaalin, josta verhot ommellaan, tulee sopia sisustukseen ja sen kokoon. Verhojen päätehtävänä on minimoida huoneeseen putoavan auringonvalon määrä ja sisustaa sen sisustus; verhoilla on pääasiassa koristeellinen tehtävä. Paljaavat ikkunat tekevät koko talosta täynnä valoa ja tilaa; Lämpiminä päivinä liiallinen aurinko voi kuitenkin aiheuttaa epämiellyttävän korkeita lämpötiloja. Työnnetty verhomateriaali vähentää auringon sisäänvirtausta ja siten lämpöä sisätiloihin. Lisäksi se vähentää UV-säteiden haitallisia vaikutuksia, jotka voivat aiheuttaa seinien ja huonekalujen värien haalistumista. Toinen, yhtä tärkeä verhojen ja verhojen tehtävä liittyy sisustuksen tyylin täydentämiseen. Verhojen ja verhojen valtava etu on niiden universalismi, jonka ansiosta ne näyttävät erittäin hyvältä sekä moderniin että klassiseen tyyliin sisustetuissa huoneissa. Lisäksi ne toimivat hyvin erikokoisissa (neliömetriä) taloissa/asunnoissa. Kummassakin tapauksessa kankaan paksuus ja rakenne on kuitenkin valittava oikein.

Pienempiin huoneisiin sopivat parhaiten vaaleat, sileät tai erittäin herkästi valaisevat kuviot, jotka on ommeltu ohuemmista materiaaleista. Tämän ansiosta sisusta tulee optisesti suurempi. Verhot, toisin kuin kaihtimet, eivät ole integroituja ikkunaan, vaan ne vievät sen ympärillä olevan tilan; raskas ja tumma voivat hallita pienempiä sisätiloja. Se on samankaltainen seinien tai huonekalujen voimakkaiden värisävyjen kanssa - verhot ja/tai verhot tällaisessa sisustuksessa ovat vain tausta ja niiden värien tulee olla neutraaleja.
Räätälöidyt microflex-verhot

Microflex-verhojärjestelmät

Microflex-verhot ovat innovatiivinen tapa sovittaa verhot, niihin on ommeltu pysyvästi pienet muovikoukut, jotka varmistavat, että kangas taittuu aina tasavälein. Tämäntyyppinen kiinnitys voi menestyksekkäästi korvata klassiset verhot kielekkeillä. Koska jokapäiväisessä käytössä on luonnollista, että verhot voidaan usein avata ja sulkea, niiden pituus tulee mitata asianmukaisesti ostettaessa. Ihannetapauksessa niiden tulisi päättyä noin 1,5 cm lattian yläpuolelle.

Lisäinformaatio

Kuinka mitata
Verhot mitataan metreinä; Microflex-renkaiden tai koukkujen kiinnittämisen jälkeen kokonaisuus on kaksi kertaa pienempi. Renkaiden (ohjaimien) halkaisija on 4 cm, sarja sisältää 6 rengasta 1 metrillä. Mittauksia tehtäessä tulee olettaa, että verhon tulee päättyä 1,5 cm lattian yläpuolelle. Näin pohja ei likaannu, kun liu'utat sitä sisään/ulos.

Kuinka valita väri
Verhoissa voi olla pimennystoiminto, jolloin voit valita tummemmat värit ja paksumman kankaan tekstuurin. Ne voivat toimia myös verhoina ja sitten ne on ommeltu herkistä ja läpinäkyvistä materiaaleista. Valinta riippuu usein huoneen toiminnasta, esimerkiksi makuuhuoneessa tarvitset enemmän pimennystä ja keittiössä tai olohuoneessa - pienempiä. Verhojen värit riippuvat myös siitä, miten sisustus on järjestetty; tämä tyyli voi vaikuttaa kankaan väriin, rakenteeseen tai kuviollisen kankaan valintaan. Sisätilojen koko voi myös päättää värin; pienemmissä tummien sävyisten kaihtimien ei pitäisi näkyä, koska ne voivat tehdä niistä optisesti pienempiä.

Kuinka asentaa
Verhot voidaan ripustaa putkimaisiin verhokiskoihin tai erityisiin Microflex-koukkuihin. Molemmissa tapauksissa kangas on esteettisesti miellyttävä. Myymälässämme on myös sähkötoimiset verhokiskot, jotka helpottavat verhojen siirtämistä huomattavasti. Tämä on erityisen tärkeää tilattaessa suuria verhoja ja kun kangas, josta ne ommellaan, on paksua ja siksi myös raskaampaa.

Kuinka puhdistaa
Verhot voidaan pestä koneessa ja sitten silittää - kankaalle asetettujen ohjeiden mukaan. Käytä pesulapalvelua ylisuurille verhoille/verhoille, jotka eivät ole konepestäviä.