Tyylikkäät verhot sisätiloissa

« Takaisin blogiin

Sisustussuunnittelun aihe on aina ajankohtainen. Siihen ilmestyy jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia lankoja. Tyylien modifikaatioita, uusia materiaaleja ja niiden tekstuureja, muutoksia väreissä ja lisätarvikkeissa... Kaikki tämä tarkoittaa, että kun puhutaan tavoista, joilla voimme järjestää sisustussuunnittelua, ei ole kysymys tylsyydestä. Varsinkin vuoden alussa, kun tuoretta tietoa uusista trendeistä ilmestyy. Jossain kaukaa näkee kevättä, ja tämä on paras aika muuttaa talon ulkoasua.

Yksi kuumimmista trendeistä, joka jatkuu myös vuoden 2020 alussa, on luonnonmukaisten asusteiden muoti. Tämä tukee muun muassa suunnittelijoiden vahvaa keskittymistä ekologisuuteen käytetyissä materiaaleissa, tarvikkeissa ja huonekaluissa, joita uudistetaan yhä useammin. Tällä tavalla syntyy todellisia koristeellisia helmiä.

Verhot sopivat täydellisesti tähän trendiin. Ne on valmistettu materiaaleista, jotka ovat identtisiä roomalaisten kaihtimien kanssa, joita on jo jonkin aikaa pidetty yhtenä parhaista lisävarusteista minimalistiseen, moderniin sisustustyyliin. Tätä ikkunoiden suojausmenetelmää suositellaan pääasiassa suuremmissa taloissa / asunnoissa, jotta ne eivät hallitse huoneita eivätkä heikennä niiden optista vähennystä. Kuitenkin, koska värivalikoima ja verhojen ompelumateriaalien massiivisuus on erittäin suuri, valitsemalla kevyen ja kevyen kankaan saamme koristelun, joka toimii myös pienempiin sisätiloihin.

Materiaalit ja värit
Verhot toimivat erittäin hyvin missä tahansa kodin huoneessa. Valikoimastamme löytyy monia kankaiden värejä ja tekstuureja, joten ne mukautuvat helposti kotihuoneiden toimintoihin; olla koristeena ja samalla suojata sisätilaa auringolta.

Huoneet, kuten keittiö tai olohuone, tarvitsevat paljon auringonvaloa, joka on vaimeaa kuumina päivinä. Täältä voit valita kevyistä ja läpinäkyvistä kankaista valmistettuja verhoja. Ne suojaavat auringolta, mutta tekevät talosta samalla täynnä valoa. Lisäksi voit valita kirkkaita värejä, jotka lisäävät sisustukseen tilaa. Tällainen yhdistelmä mahdollistaa myös verhojen käytön hieman pienemmissä huoneissa.

Paksummat ja massiivisemmat materiaalit puolestaan sopivat ensisijaisesti sisävarjostukseen liittyviin toimintoihin. Ne toimivat hyvin esimerkiksi makuuhuoneissa tai lastenhuoneissa, eli siellä, missä päivällä, kuumalla säällä tulisi olla mahdollisimman viileää ja yölevän aikana pimeää. Laajat värit mahdollistavat niiden yhdistämisen yksittäisten huoneiden järjestelyyn, ja lastenhuoneet voivat olla täynnä värejä.

Verhot - uusi tuote Knall-verkkokaupassa
Tarkkaillen uusia trendejä modernin sisustuksen ulkonäön täydentämisessä olemme laajentaneet Knall-myymälän tarjontaa verhoilla. Tämän tuoteryhmän kankaat ovat samat kuin roomalaisissa kaihtimissa - voit valita herkempiä, läpikuultavia kankaita, verhoja jäljitteleviä. Voit myös valita massiivisempia materiaaleja, joiden avulla voit varjostaa huoneet, tai valita molemmat ratkaisut sovittamalla materiaalin paksuuden huoneen tarkoitukseen. Laajan värivalikoiman avulla voit valita yhtenäisen värimaailman, joka sopii kodin sisustukseen kankaan paksuudesta riippumatta.

Laadukkaat kankaat ja röyhelöt saavat verhot näyttämään ja asetelmaan erittäin houkuttelevilta. Valittavana on kolme järjestelmää: verhot putkimaisiin verhokisoihin, kattokiskoihin ja Mikroflex eli kankaaseen ommeltuja pieniä muovikoukkuja.

Verhojärjestelmät ovat loistava ratkaisu modernin, minimalistisen sisustuksen suunnitteluun, jossa luonnolliset asusteet ovat tärkeä osa sisustusta.

Blogi

Tuotteet, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Tarkista myös.

Kaikki artikkelit ja vinkit »