Koristeelliset jouluverhot

« Takaisin blogiin

Joulu lähestyy kovaa vauhtia. Voit nähdä joulukoristeita ja valoja kaikkialla. Ensimmäinen joulupiparkakkutuotanto on alkanut. Alamme pikkuhiljaa miettimään tämän erityisen ajan järjestämistä. Joulun aikana tärkeintä on tunnelma. Perinteisten ruokien tuoksut ja kodin sisustus ovat kuitenkin yhtä tärkeitä. Kaikki, mikä muodostaa joulun ainutlaatuisen ja ainutlaatuisen tunnelman.

Koristeluun kuuluu juhlapöytä ja asusteet, jotka näkyvät kaikkialla talossa. Kattaus. Tuoreen joulukuusen tuoksu ja pöydille asetettujen keskiosien tuoksu. Mutta ei vain sitä. Ikkunoissa näkyy myös joulukoristeita. Seisovat ja riippuvat ruokot, lamput tai kynttilät. Koristeelliset ovat myös tulossa yhä suositumpia jouluverhoista .

Jouluverhoissa on sekä jouluun liittyviä värejä että koristekuvioita. Tällainen kansi korostaa tunnelmaa ja antaa kotiisi erityisen joulutunnelman.

Ikkunoiden juhlava ilme

Ikkunoiden koristelu täydentää koko talon sisustusta. Joulun aikana voit lisäksi korostaa koko sisustusta ripustamalla jouluverhot.

Aloitetaan värimaailmasta. Vuosien ajan olemme yhdistäneet joulun pullonvihreän ja punaisen yhdistelmään. Jos pidät vahvemmista väriaksenteista, voit valita tällaisen ratkaisun. Veluuriverhot ovat myös muodissa nykyään. Vihreä tai punainen yhdistettynä tähän materiaaliin näyttää erittäin juhlavalta. Voit myös yhdistää esimerkiksi vihreän värin verhon läpi vedettävään punaiseen puitteeseen. On kuitenkin muistettava, että pienemmissä sisätiloissa verhojen tummempi ja voimakkaampi väri voi aiheuttaa optisen pienennysefektin ja hallita sisätilaa. Tällaisissa tapauksissa on parempi valita verhojen vaalea ja neutraali väri, jossa koristeet korostavat joulun tunnelmaa. Ne voidaan vain sitoa vihreän ja punaisen värisinä huiveina. Mutta ei vain sitä. Joulun värejä ovat myös sammunut kulta, granaatti (usein yhdistettynä hopeaan).

Koristekuviot ovat erittäin mielenkiintoinen ratkaisu lomaverhoille. Sitä on hyvä käyttää myös isommissa ja pienissä kodeissa. Sisustus voi näkyä koko verhon tai sen alaosassa, mutta tausta voi jäädä kirkkaaksi. Koristekuvioita on kirjailtu eri väreissä: vihreä, punainen, kulta, tummansininen tai hopea; jouluun liittyvät värit. Nämä voivat olla geometrisia kuvioita tai korujen muotoja, vihreitä tai lumen peittämiä joulukuusen oksia tai Betlehemin tähtiä. Koristeellisissa verhoissa on myös satukuvioita: joulupukkia, poroja ja tyypillisiä joulutontuja. Tällaiset verhot voivat tuoda juhlallisen tunnelman lastenhuoneeseen.

Jouluverhot on valmistettu luonnonkankaista, jotka ovat kestäviä ja erittäin esteettisiä. Joulun jälkeen piilossa ne säilyttävät kauniin ulkonäönsä pitkään. Varsinkin, koska joulukoristeet ja -värit ovat universaaleja. Ne eivät menetä merkitystään. He ovat seuranneet meitä vuosia ja liittyvät tähän erityiseen vuodenaikaan.

Ostoksia Knallissa

Verhot myymälässämme, ne ommellaan määritettyyn kokoon, joka on ilmoitettava tilauksen yhteydessä. Tilausta tehdessäsi tulee myös valita väri, kankaan tyyppi ja/tai koristeprintti. Tarjoamme verhot tyylikkäillä renkailla tai erityisillä Microflex-koukuilla. Tarjoukseen kuuluu myös sähkötoimiset verhokiskot, jotka sopivat täydellisesti isommille koristeverhoille. Ne helpottavat verhon siirtämistä ja pitävät sen esteettisesti tiiviinä.

Blogi

Tuotteet, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Tarkista myös.

Ikkunoiden päällysteiden värit

Ikkunoiden päällysteiden värit

Ikkunan ulkopuolella oleva maailma alkaa pikkuhiljaa vaihtamaan väriään syksyyn, joten päätimme myös omistaa tämän artikkelin väreille. Olemme niiden ympäröimänä;...

Lisää »

Kaikki artikkelit ja vinkit »