Ikkunoiden päällysteiden värit

« Takaisin blogiin

Ikkunan ulkopuolella oleva maailma alkaa pikkuhiljaa vaihtamaan väriään syksyyn, joten päätimme myös omistaa tämän artikkelin väreille. Olemme heidän ympäröimämme; Pidämme joistakin, vihaamme toisista. Itse asiassa ei tiedetä, mistä se riippuu. Väreillä on omat, joskus hyvin omituiset nimensä, ja niiden oletetaan voivan vaikuttaa mielialaamme.

Väriteema liittyy useimmiten muotiin, mutta se liittyy läheisesti myös sisustukseen. Syksyllä saatamme haluta käyttää punaista huivia ja sitten harmaata; se on helppo vaihtaa. Värit, joilla ympäröimme itsemme kotona, on kuitenkin harkittava huolellisesti. Meidän tulee tuntea olonsa rauhalliseksi sisätiloissamme, nauttia niiden ulkonäöstä joka päivä, emmekä ajattele pikaista uudelleenmaalausta tai vaihtamista.

Sama koskee ikkunoiden peitteitä. Niiden väri liittyy läheisesti koko sisustuksen suunnitteluun, kaiken pitäisi olla harmoniassa keskenään. Riippumatta siitä, valitsemmeko verhot, jotka jäävät näkyville paljastuttuaan, eräänlaisena ikkunan kehykseksi, vai kaihtimet tai rullaverhot, jotka jäävät vähemmän havaittavaksi rullattaessa, väri pysyy erittäin tärkeänä koko ajan. Päällinen ei ole vain koriste, vaan myös toiminnallisuus, joka suojaa auringolta, lämmöltä ja takaa läheisyyden. Siksi sen täytyy peittämisen jälkeen täydentää mukavasti sisustusta makumme ja sisustussuunnittelumme mukaisesti.

Maan värit
Eleganssin ja toimivuuden yhdistelmä on kansien päätehtävä. Jotkut meistä pitävät hillityistä väreistä, niin kutsutuista maan väreistä. Ne liittyvät rauhallisuuteen, ne ovat herkkiä ja lempeitä. Luonnon lempeys ja ilmaisu on ollut projekteissa mukana jo pitkään. Värit, joita meillä on täällä, ovat pääasiassa ruskeita, keltaisia ja vihreitä. Maanläheisten sävyjen paletissa käsittelemme niiden eri sävyjä, joten esim. ruskeat ovat sekä erittäin vaaleita värejä että tummaa eebenpuuta.

Jokaiselle Knall-verkkokaupan verkkosivustolla olevalle kansityypille on laaja valikoima värejä, joista voit valita tilausta tehdessäsi. Koristeverhot tai roomalaiset ja kangasverhot , päivä/yö kangasverhot tai muut - valitsemme aina meitä kiinnostavan värin. Meidän ei myöskään tarvitse ajatella toimivuutta; Jos pidämme kirkkaista väreistä ja haluamme, että niitä on kaikkialla talossa, niin valitsemalla yhden rullaverhotyypeistä voimme valita kumimateriaalin, joka takaa 100% pimennyksen (toimii esimerkiksi makuuhuoneessa) . Myös pienemmät sisätilat vaativat yhtenäisiä ja vaaleita värejä, jotta ne eivät näy optisesti pienemmältä.

Mitä tulee maanläheisiin sävyihin, et voi unohtaa puisia kaihtimia , joka on täysin ainutlaatuinen kategoria. Luonnonpuu (ja tästä puukaihtimet on valmistettu) ja sen sävyt voivat antaa sisustukseen täysin ainutlaatuisen tunnelman. Etuna tässä on se, että voit valita eri leveitä säleitä (lamelleja) ja siten säätää kannen pienempiin ja suurempiin sisätiloihin.

Värit, värit ja vielä enemmän värejä
Maan värit ovat hillittyjä värejä, eivätkä kaikki pidä niistä. Voimakas väriaksentti voi piristää huonetta, et voi vain liioitella sitä. Värillisellä ikkunasuojalla seinien ja asusteiden tulee sävyttää kokonaisuutta. Laajan värivalikoiman ansiosta voit käyttää yhden tyyppisiä rullaverhoja, mutta myös eri värejä. Sama koskee koristeverhoja. Näin olohuoneessa tai keittiössä voi olla vähemmän intensiivisiä värejä ja vaaleampia sävyjä, jotta niihin jää enemmän luonnonvaloa myös verhojen sulkemisen jälkeen, mutta muissa huoneissa (makuuhuone, lastenhuone) voi mennä enemmän. hullu.

Joskus talojen huoneet on suunniteltu eri väreillä, eri värisävyillä. Laaja rullakaihtimien, sälekaihtimien ja verhojen väripaletti antaa sinun yhdistää kaiken ilman ongelmia. Sisustus on värikäs ja samalla harmoninen ja tyylikäs.

Blogi

Tarkista myös.

Markiisit - paras kesään

Markiisit - paras kesään

On totta, että kevät on tänä vuonna hieman laiska, mutta se tulee silti. On korkea aika miettiä, miten kotisi ja puutarhasi valmistetaan miellyttävään...

Lisää »

Kaikki artikkelit ja vinkit »