FAQ

Rullaverhot

Nämä korkealaatuiset kankaista valmistetut kaihtimet eivät vain suojaa valolta ja suojaa yksityisyyttä, vaan tarjoamme myös kaiken korjauselementin. Saatavana laajassa valikoimassa värejä ja kuvioita, ei mukautuvat helposti sopivan sisustustyyleihin. Pimennykankaiden valikoima tekee niistä suoraansaan ja takaavat hyvät yöunet.

Päivä- ja yöverhot

Näiden kaihtimien mukauttaminen antaa sinun säätää huoneeseen tulevan valon määrää sopivasti. Läpinäky ja läpinäkymättömän kankaanottelevien kaistaleväniden vuoron käyttäjälle voi helposti löytää yksityisyyden valaistuksen tasoa. Ne ovat täydellinen ratkaisu olohuoneisiin ja toimistoihin, joissa valonhallinta on ratkaisevan tärkeää.

Laskostetut kaihtimet

Niille on ominaista vastaavat, harmonikkamaiset kankaat, jotka taittuvat herkiksi taiteiksi. Ne ovat erittäin toimivia, mahdollistaen täyden hallinnan valoon ja yksityisyyteen sekä samalla lisäävät sisustukseen modernia luonnetta. Tämä kompakti muotoilu tekee ihanteellisia ikkunoihin, muoto ei ole vakio.

Roomalaiset kaihtimet

Yhdistämällä rullaverhojen toimivuuden perinteisten verhojen eleganssiin. Nostettaessa ei luovat kauniita, pehmeitä taitoksia, ja täysin laajennettuina ei ole tarjolla sileän, kangaspinnan. Laaja valikoima ja kuvioita sopivat kankaita mihin tahansa sisustukseen klassisista moderniin.

Puiset kaihtimet

Nämä luonnonpuusta valmistetut kaihtimet tuovat lämpöä ja luonnollista viehätysvoimaa mihin tahansa tilaan. Ne ovat kestäviä ja tyylikkäitä, ja ne tarjoavatn valonhallinnan ja yksityisyyden. Sen monipuolinen täydentää mahdollistaa, jotta voidaan käyttää sen jälkeen monipuolisesti sopivan sisustustyyleihin.

Alumiiniset kaihtimet

Kevyet, kestävät ja helppohoitoiset kaihtimet ovat erinomainen valinta moderniin sisustukseen. Korkean valonhallinnan sopivat ihanteellisesti toimistoihin, keittiöihin ja laajaan kodinhoitotiloihin. Saatavana useissa väreissä, ei mahdollista yksilöllisen ilmeen.

Pystyverhot

Ne sopivat sopivasti suurinoihin ja ikkunoihin, ja ne tarjoavat ikkunhallin tehokkaan valon. Helppokäyttöinen, niiden avulla voit valita valon määrän ja yksityisyyden tasoa. materiaalien ja kuvioiden monipuolisuuden näyttävä on helppo mukauttaa sopivan tarpeisiin ja esteettisiin mieltymyksiin.

Verhot

Klassinen koriste-elementti, joka lisää sisustukseen eleganssia ja lämpöä. Ne tarjoavat erilaisia kankaita, kevyistä ja ilmavista paksuihin, pimentäviin kankaisiin. Verhot eivät vain koristele, vaan myös parantavat huoneen lämpö- ja äänieristystä.

Sähkötoimiset verhotangot

Moderni ratkaisu, jossa yhdistyvät toimivuus ja mukavuus. Ne mahdollistavat verhojen tai verhojen automaattisen ohjauksen kaukosäätimellä tai älypuhelimella, mikä on hyödyllisesti suurissa tai vaikeapääsyisissä ikkunoissa. uusi muotoilu tekee niitä parantaan lisäyksen mihin tahansa moderniin sisustukseen.