Ovien hyttysverkot

Oven hyttysverkot ovat monimutkaisempia hyttysverkkojärjestelmiä. Meillä on rullattuja ja laskostettuja hyttysverkkoja sekä amerikkalaistyylisiä ovihyttysverkkoja rungossa, jotka avautuvat kuin ovi.

Ovien hyttysverkot

Oven hyttysverkot - Ominaisuudet

Oven hyttysverkot ovat uskomattoman käytännöllisiä suojia, jotka yhdessä ikkunaverkkojen kanssa suojaavat kokonaisvaltaisesti koteja tai asuntoja pysyviltä hyönteisiltä. Kevään alkaessa ja lämpötilojen noustessa hyönteiset aktivoituvat erityisesti vesistöjen, metsien ja muiden viheralueiden lähellä (ja myös kaupunkialueilla). Kaunis sää kannustaa avaamaan ikkunoita ja parvekkeen ovia, mutta kutsumattomien vieraiden "tunkeutumisen" pelossa monet rajoittavat huoneidensa tuulettamisen (varsinkin iltaisin) ehdottomaan minimiin. Käytännölliset hyttysverkot luovat niille ylitsepääsemättömän esteen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse valita suljetun parvekkeen tai terassin ovien ja valojen sammutuksen välillä.

Tämän mutkattoman kannen ansiosta voit avata kaikki ovet leveästi nauttien raikkaasta viileän ilman tuulista. Erityinen verkkorakenne varmistaa, ettei yksikään kärpäs, hyttynen tai pienempi hyönteinen pääse sen läpi. Tämä lisää merkittävästi rentoutumismukavuutta kotona, eikä vain. Muista, että hyönteiset kantavat monia vaarallisia bakteereja, jotka tunkeutuvat helposti ruokaan, minne kutsumattomat vieraat laskeutuvat. Toinen asia, hyönteismyrkky voi aiheuttaa allergioita monille ihmisille. Vakavammissa tapauksissa läheinen kosketus mehiläiseen tai muuhun hyönteiseen voi johtaa anafylaktiseen sokkiin, joka on hengenvaarallinen tila. Valitettavasti monet ihmiset saavat tietää allergiastaan vasta pistoksen jälkeen. Riskin ottamisen sijaan on parempi valita yksinkertainen mutta todistettu suoja.

Toisin kuin kemialliset hyönteismyrkyt ja hyönteiskarkotteet, hyttysverkot eivät ole asukkaille haitallisia eivätkä vaarallisia, ja ne ovat lähes 100 % tehokkaita. On myös syytä mainita, että tiheän verkkokudoksen ansiosta ne toimivat "myrskyovina" tuulisina ja sateisina päivinä.

oven hyttysverkko mittojen mukaan

Hyttysverkot - Ominaisuudet

Kuinka oven hyttysverkko estää hyönteisten pääsyn huoneisiin? Se on yksinkertaista - verkkoreiät ovat niin pieniä, että pienikään hyönteinen ei pääse tunkeutumaan niihin. Niiden mitat ovat 1x1 mm, joten puhumme melkein mikroskooppisista aukoista.

Miten niin tiheä kudos saavutettiin? Se johtuu erittäin ohuiden lasikuitujohtojen käytöstä. Tämän elementin vahvuudesta ei tarvitse huolehtia - Knall-kaupassa myytävissä ovihyttysverkoissa verkko on suojattu PVC-kerroksella. Suojakerroksen käyttö takaa uskomattoman kestävyyden. Paahtava aurinko, rankkasade, tuulenpuuskat – mikään näistä tekijöistä ei pelota oven hyttysverkkoja.

Oven perhosuojaprofiilit on valmistettu alumiinista. Tämä tarkoittaa erittäin keveyttä (joka helpottaa huomattavasti asennusta), vaurioiden ja korroosionkestävyyttä. Tämän seurauksena Knall-kaupassa myytävät kannet kestävät uskomattoman ajan kulumista. Jopa monien vuosien jälkeen ne näyttävät edelleen houkuttelevilta ja suorittavat täysin tehtävänsä.

On syytä mainita, että oviperhoverkko muodostaa tehokkaan esteen, joka estää hyönteisten pääsyn huoneisiin, vain jos se on oikein säädetty sen oviaukon mittoihin, johon se asennetaan. Tämän huomioon ottaen emme keskity universaaleihin vaan omistettuihin ratkaisuihin. Myymämme hyttysverkot valmistetaan mittojen mukaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamien ohjeiden mukaan.

Hyttysverkot - tyypit

Hyttysverkot voivat suojata parveke- ja lasiovia, mutta ne voidaan asentaa myös ulko-ovien eteen. Knall-myymälässämme on tarjolla useita erilaisia ovensuojia, joten jokainen Asiakas voi valita tarpeisiinsa parhaiten sopivan ratkaisun. Käytettävissä olevia järjestelmiä ovat:

  • Siipiovien hyttysverkot,
  • Laskostetut hyttysverkot.

Ensimmäinen näistä ratkaisuista toimii kuin lisäovi, joka aukeaa vastakkaiseen suuntaan kuin oikeat ovet (parveke- ja terassiovien tapauksessa ulko-ovet). Tämä käytännöllinen alumiiniprofiileihin perustuva hyttysverkko on varustettu kiinteillä saranoilla ja käytännöllisellä kahvalla. Tämän seurauksena se toimii loistavasti jokapäiväisessä käytössä.

parvekkeen oven hyttysverkko

Jokaisen, joka välittää tilan säästämisestä, kannattaa harkita laskostetun hyttysverkon asentamista. Tämä malli toimii täydellisesti jopa erittäin suurilla oviaukoilla (jopa 4 metriä). Se johtuu hyvin harkitusta taittojärjestelmästä - avaamisen aikana verkko taittuu haitariksi ja piiloutuu kokonaan sivuprofiiliin. Matala kynnys ei estä kulkemista millään tavalla.

Kaikki tarjottavat oven hyttysverkkojärjestelmät eivät estä ovien käyttöä. Päälliset suojaavat hyönteisiltä aina tarvittaessa, kun taas kun käyttäjä haluaa mennä oviaukon läpi, hyttysverkko voidaan avata, rullata tai taittaa kokoon yhdellä liikkeellä.