Talvipuutarhan markiisit

Talvipuutarhan markiisi VERANDA-järjestelmä on varustettu kankaan kiristysjärjestelmällä, joka pitää kankaan kireyden myös suurilla pinnoilla. Rullakaihtimen rakenneosat (kasetti, ohjaimet, pohjapalkki) on valmistettu suulakepuristetusta alumiinista ja jauhemaalattu, mikä suojaa pintaa UV-säteilyn ja muiden ilmakehän tekijöiden vaikutuksilta. Tämän ansiosta tuotetta voidaan käyttää sekä rakennuksen sisällä että sen ulkopuolella. VERANDA on saatavana yksinomaan sähköohjauksella.

Talvipuutarhan markiisit

Talvipuutarhan markiisi VERANDA ominaisuudet

Talvipuutarhan markiisit VERANDA ovat eräänlainen kattomarkiisi. Ne suojaavat auringolta kattoikkunat, läpikuultavat katot, talvipuutarhat ja kaikenlaiset lasirakennukset, jotka on peitetty tasaisella tai kaltevalla pinnalla.

Talvipuutarhahuoneet ovat erittäin hyvä tapa saada lisätilaa rentoutumiseen yhdistämällä talon sujuvasti puutarhaan. Tämä tila ei ole vain lisäpaikka rentoutumiseen, vaan myös tehokas arkkitehtoninen menettely, jonka avulla voit luoda alkuperäisen ja vihreän paikan ympäri vuoden. Hyvin usein kylminä kuukausina kaipaamme kevään rehevää vihreyttä. Lasitettu talvipuutarha voi olla kasvillisuuden ja rentoutumisen keidas. Lisäksi siinä voi kasvattaa myös eksoottisempia kasveja.

Lasituksen vuoksi tällainen huone on kuitenkin suojattava huolellisesti auringolta. Talvella on miellyttävän lämmintä, mutta loppukeväällä ja kesällä sisälämpötila muuttuu sietämättömäksi. Tällainen paikka ei voi muistuttaa kasvihuonetta. Oletuksena sen on tarkoitus toimia rentoutumisena, eikä siinä voi olla kuuma. Ihanteellinen ratkaisu on Veranda-tekstiilirullaverhojen käyttö, jotka varjostavat tehokkaasti koko kattopinnan ja näyttävät samalla erittäin tyylikkäältä ja esteettiseltä. Veranda-tekstiiliverhoja käytetään suurten ja tasaisten pintojen (vaaka- ja diagonaalisten) varjostukseen. Veranta katolla

Veranda-telttojen ominaisuudet

Veranda-markiisi suojaa katon pintaa ja pitää sisällä miellyttävän lämpötilan. Ilmastointilaitteita asennetaan usein viherhuoneisiin, ja tämäntyyppinen markiisi vähentää ilmastointilaitteen kulutusta ja siten energiakustannuksia.

Energiansäästö on siksi yksi Veranda-telttojen tärkeimmistä eduista. Talvipuutarhatyyppiset sisätilat ovat erittäin vaikuttavia - sekä ulkoa että sisältä katsottuna. Ne vaativat kuitenkin ilmastointia, varsinkin kun ilmastonmuutos tekee kesistä erittäin kuumia ja korkeat lämpötilat jatkuvat myöhään yöhön.
syksyllä. Vaakasuora kattosuojus suojaa tehokkaasti ylikuumenemiselta ja vähentää siten tarvetta käynnistää ilmastointi.

Erittäin tärkeä etu on myös Veranda-telttojen korkea laatu ja toimivuus. Rakenneosat, kuten: kasetti, ohjaimet ja pohjapalkki on valmistettu ekstrudoidusta alumiinista ja jauhemaalattu, minkä ansiosta niiden pinta on suojattu UV-säteilyn haitallisilta vaikutuksilta sekä sateen tai tuulen kaltaisten tekijöiden vaikutuksilta. Tämä johtaa kannen ulkonäön pitkään säilymiseen. Itse kankaalle on myös ominaista korkea laatu, joka varmistaa sen kestävyyden, ja erityinen kiristysjärjestelmä mahdollistaa kankaan työskentelyn tasaisilla ja vinoilla pinnoilla.

Veranda-markiisi on yhdistelmä lasitettujen huoneiden tehokasta varjostusta yksinkertaisella ja esteettisellä rakenteella. lasikattojärjestelmä

Tyypit

Knall-kaupassa tarjolla olevat veranta-markiisit voidaan asentaa talvipuutarhojen sisä- ja ulkopuolelle; säätimet ovat täysin sähköisiä. Tuote on varustettu erityisillä alumiinisilla kiinnikkeillä, jotka mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen.

Markiisit voivat peittää suuria alueita lasikattoja, myös modulaarinen asennus on mahdollista. Sisäänrakennettu kankaan kiristysjärjestelmä säilyttää kireyden suurellakin pinnalla, minkä ansiosta kehitetty markiisi ei menetä esteettisyyttään. Kasetti on vaakasuora, mutta järjestelmä toimii missä tahansa kaltevuuskulmassa. Koko rakenne on valmistettu korkealaatuisesta, sääolosuhteita kestävästä alumiinista ja kankaiden väripaletti on laaja. Sen avulla voit valita päällysteen julkisivun värin (jos markiisi asennetaan ulkopuolelle) tai sisustuksen tyylin mukaan (jos markiisi on asennettu sisälle) ja näin säilyttää tyylikkään ulkonäön rakennuksesta tai sisustuksesta.

Tuote on varustettu sääautomaation käyttömahdollisuudella, jonka avulla voit ohjata tulevan valon määrää.

Lisäinformaatio

Kuinka mitata
Verandamarkiiseja käytetään suojaamaan lasikattoja, kattoikkunoita jne. Niitä valmistetaan erikokoisina. Voit kuitenkin yhdistää ne modulaarisesti ja siten peittää vastaavan pinnan.

Kuinka valita väri
Verantamarkiisit ovat käytössä esimerkiksi ns. talvipuutarhoissa, joiden lasikatot on suojattava tehokkaasti auringolta. Niiden tehtävästä johtuen niiden väri valitaan siten, että ne sopivat yhteen sekä rakennuksen julkisivun värin että huoneen sisustuksen tyylin kanssa, jotka suojaavat auringolta.

Kuinka koota
Koska Veranda-markiisit peittävät lasipinnat, on parempi tilata ne ammattiyritykseltä asentamaan ne. Katso itsekokoonpanoohjeet sivustomme Kokoamisohjeet-välilehdeltä.

Kuinka puhdistaa
Verandamarkiisit ovat tietyntyyppisiä kansia, jotka on suunniteltu peittämään lasikatot, jotka on asennettu niiden sisä- tai ulkopuolelle. Niiden puhtaanapidosta johtuen on parempi tilata yritys, joka käsittelee niitä ammattimaisesti.