Roomalaiset kaihtimet

Roomalaiset kaihtimet mittojen mukaan, roomalaiset sälekaihtimet vakio- tai erkkeri-ikkunoihin vaakajäykisteellä tai ilman:

Roomalaiset sävykaihtimet

Roomalaiset sävykaihtimet tarjoavat poikkeuksellisen estetiikan ja toiminnallisuuden yhdistelmän ja ilmentävät ajatonta eleganssia, joka ylittää ohikiitävät suunnittelutrendit. Nämä ikkunaverhoilut on suunniteltu kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin, ja niissä on sarja tasaisin väliajoin olevia vaakasuuntaisia taitoksia, jotka vetäytyvät tai laajenevat sulavasti, mikä mahdollistaa saumattoman valonhallinnan ja yksityisyyden hallinnan. Katso lisää:

Roomalaiset sälekaihtimet , roomalaiset kaihtimet , roomalaiset kaihtimet mittojen mukaan

Roomalaiset kaihtimet

Tutustu roomalaisten kaihtimien muuttavaan voimaan, olennainen osa räätälöityjen ikkunoiden päällysteitä. Muodon ja toiminnan synteesi, nämä sarjat tarjoavat suunnittelun monipuolisuuden ja suunnittelun tarkkuutta, ja ne tarjoavat virtaviivaisen lähestymistavan perinteisesti työvoimavaltaiseen projektiin.

Roomalaiset kaihtimet mittojen mukaan

Mittojen mukaan valmistetut roomalaiset kaihtimet tarjoavat räätälöidyn, tyylikkään ratkaisun mihin tahansa ikkunaan. Räätälöityjä varmistaakseen täydellisen istuvuuden, ne ovat saatavilla erilaisissa kankaissa, kuvioissa ja väreissä, jotka sopivat mihin tahansa sisustukseen. Mittojen mukaan valmistetut roomalaiset kaihtimet ovat tyylikäs lisä jokaiseen tilaan.

Roomalaiset kaihtimet

Roomalaisten kaihtimien ominaisuudet

Roomalaiset kaihtimet ovat ainutlaatuinen ikkunasuojatyyppi. Ensinnäkin ne ovat kompromissiratkaisu klassisten kaihtimien ja verhojen ja verhojen välillä. Lisäksi ne sopivat eri tyyleillä suunniteltuihin sisätiloihin. Niissä yhdistyvät toiminnallisuus eli kyky tehokkaasti varjostaa huoneita poikkeukselliseen estetiikkaan, joka perustuu pääasiassa materiaalin sijoitteluun sälekaihtimien rullauksen jälkeen - kangas muodostaa koristeellisen peitteen.

Roomalaiset kaihtimet mittojen mukaan

Mittatilaustyönä valmistetut roomalaiset kaihtimet on valmistettu luonnonmateriaaleista, minkä vuoksi niitä pidetään ihanteellisena ratkaisuna ihmisille, joille perinteiset verhot ja verhot ovat liian raskaita ja hallitsevat siten ikkunatilaa ja pienentävät visuaalisesti tilaa, kun taas klassiset kaihtimet vaikuttavat liian tiukoilta heille. Roomalainen kangas verhot lämpimiä sisätiloja tarvitsematta ripustaa verhoja. Niiden luonnollinen ulkonäkö sulautuu monenlaisiin sisustustyyleihin: esimerkiksi minimalistisista skandinaaviseen tyyliin sovitetuista perinteisempiin.

Kangasverhojen valinta: muntintangoilla tai ilman, riippuu myös sen ikkunan koosta, johon kaihtimet ripustetaan. Muntin-tankoja käytetään ensisijaisesti suurempikokoisissa ikkunaluukkuissa, jolloin materiaalin järjestäminen tasaisiin vaakasuoraan taitteeseen ei tule olemaan ongelmallista. Tämä sääntö koskee myös ohuempia, läpinäkyviä ja läpikuultavia materiaaleja. Pienempipintaisissa ikkunoissa voit pärjätä ilman muntintankoja, jopa hieman paksummilla kankailla - materiaali on tässä tiukempaa luoden herkän muodon.

Roomalaiset kaihtimet pystysuoraan ikkunaan

Roomalaiset kaihtimet olohuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen

Huonetyypillä ei ole vaikutusta siihen, onko roomalaisen kaihtimen sijoittaminen mahdollista vai ei. Verkkokaupassamme tarjottavien roomalaisten ikkunaverhojen leveys on jopa 3 metriä (maksimi) - siksi ne toimivat hyvin olohuoneen tai parvekkeen suurempiin ikkunoihin. Muodikkailla suurilla laseilla ne voidaan järjestää kaksinkertaisesti vierekkäin. Tämäntyyppiset kaihtimet toimivat hyvin myös keittiössä ja kylpyhuoneessa, vaikka ne on valmistettu luonnonmateriaaleista. Sinun tarvitsee vain tuulettaa nämä huoneet, jotta kangas ei pysy kosteana.

Roomalaiset kaihtimet Knall-verkkokaupassa

Knall-verkkokaupassa olemme laatineet tarjouksen roomalaisista ikkunaverhoista neljässä ryhmässä. Jokaisesta niistä voit valita materiaaleja laajassa värivalikoimassa ja eri valonläpäisyasteilla. Tuotteille on ominaista esteettisyys ja korkea laatu, ne koostuvat tarranauhalla varustetusta etuprofiilista ja tukiprofiilista. Lisäksi verkkokaupassamme on roomalaiset kaihtimet yksilöllisesti määritellylle koosta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit säätää ne erityyppisiin huoneisiin, joissa ikkunat voivat olla erikokoisia ja erikokoisia: olohuoneen ikkunat, parveke- tai terassiikkunat, keittiön, makuuhuoneen tai kylpyhuoneen ikkunat. Roomalaisia kaihtimia ohjataan ketjumekanismilla, joka on erittäin kätevä ja mahdollistaa kaihtimen pysäyttämisen ikkunan millä tahansa korkeudella. Yhtä tärkeää on, että mekanismi on pieni ja esteettinen. Profiili, johon materiaali asetetaan, on varustettu erityisellä tarranauhalla, joten kaihtimen puhtaana pitäminen ei aiheuta ongelmia. Sinun tarvitsee vain irrottaa se ja pestä se haaleassa vedessä miedolla pesuaineella tai viedä pesulaan.

Roomalaiset pimennysverhot asennetaan seinään, ikkunan syvennykseen tai ikkunan karmiin. Niiden hinnat riippuvat mallista, koosta ja valitun materiaalin tyypistä.

Roomalaiset kaihtimet muntin-tankoilla

Lisäinformaatio

Kuinka mitata
Ikkunan kokoa vastaava roomalaisen kaihtimen koko ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Tehdäksesi sen oikein, lue ohjeet Mittaus-välilehdeltämme.

Kuinka valita väri
Roomalaiset kaihtimet on ommeltu luonnonmateriaaleista, joten ne yhdistetään useimmiten sisustustyyleihin, jotka perustuvat luonnonmukaisiin asusteisiin, kuten skandinaaviseen tai bohoon. Sitten valitaan pääasiassa hillityt värit (esim. beige, harmaa). Roomalaisten kaihtimien värit ovat kuitenkin myös eloisia, esim. punainen, ja kankailla voidaan koristella erilaisia kuvioita. Sisustuksen tyylistä riippumatta roomalaiset kaihtimet voidaan yhdistää sopivaan värimaailmaan.

Kuinka asentaa
Voit asentaa roomalaiset kaihtimet itse. Olemme lisänneet verkkosivustollemme erityiset kokoonpanoohjeet; Löydät ne Asennusohjeet-välilehdeltä.

Kuinka puhdistaa
Roomalaiset kaihtimet voidaan pestä haaleassa vedessä, johon on sekoitettu mietoa pesuainetta; kuivaa avattuna ja silitä ohjeen mukaan. Suurempien kokojen kohdalla kansi kannattaa puhdistaa pesutupassa. Sama koskee roomalaisten kaihtimien herkkiä kankaita, joissa on verhotoiminto.


Mitä hyötyä roomalaisista verhoista on eri sisustuksissa?

Roomalaiset kaihtimet ovat moderni ratkaisu, jota käytetään yhä enemmän lisää sisätiloissa. Roomalaiset kaihtimet sopivat täydellisesti olohuoneeseen, huoneeseen ja keittiöön. Saatavillaperäinen mallien ja värien suuren parhaiten sopiva roomalaiset kaihtimet mukauttaa mihin tahansa sisustustyyliin.

Olohuoneessa niistä voi tulla tärkein koriste-piste. Voit valita roomalaiset kaihtimet, joissa on geometrisia kuvioita ja elegantteja taitoksia, jotka lisäävät sisustukseen modernia luonnetta. Makuuhuoneessa ei voi auttaa luomaan kodikkaan ilmapiirin samalla kun ei ole tarjolla tarpeita yksityisyyttä. Keittiössä roomalaiset kaihtimet ovat käytännöllisiä - ne voidaan valmistaa kankaasta, joka on helppo puhdistaa.

Roomalaiset kaihtimet ikkunakehykseen - suuret ovat sen tyypit ja materiaalit?

Roomalaisia kaihtimia on eri versioina. Löydät rooma kaihtimet, jotka ovat valmistettuja materiaaleista puuvillasta polyesteriin ja hienoon voileen. Roomalaisen kaihtimen materiaalin valinta enemmän monista tekijöistä, kuten odotetusta esteettisestä vaikutuksesta, toimivuudesta ja puhdistuksen helppoudesta. Nämä ovat verhotankomme edut.

Lisäksi saatavilla on erilaisia roomalaisia kaihtimia. Voit valita johtomekanismilla varustetut roomalaiset kaihtimet, jotka ovat erittäin helppokäyttöisiä. On myös mahdollista valita jousimekanismilla varustetut roomalaiset kaihtimet, jotka ovat hieman monimutkaisempia käyttää, mutta tarjoavat enemmän säätömahdollisuuksia.

Mistä ostaa kokoon ommeltuja roomalaisia kaihtimia?

Roomalaisia kaihtimet ovat saatavilla monissa paikoissa. Niitä voi ostaa sekä kiinteistökaupoista että verkosta. Valikoimastamme löytyy laajan valikoiman roomalaisia kaihtimia eri väreissä ja materiaaleissa. Kutsumme sinut lämpimästi tarjoukseen tarjouksemme, takaamme sinulle hinnat ja asiantuntevan neuvonnan. Autamme mielellämme sinua hallitsemaan tärkeinn roomalaisen kaihtimen, joka sopii sisustukseen. Ota rohkeasti yhteyttä, olemme saatavilla.